Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kad su kaznili Xabija i Ramosa zasto nebi i Iniestu za istu stvar sto su uradili...
naravno da treba kazniti, ko je ko on sad pa da ne bude kaznjen, ako su za isti postupak vec neki igraci kaznjeni......
Đaba vam UEFA. Slali ste anti-doping kontrolu, stalno nešto zakuhavate. Poderaće vas Barca sa ili bez Inieste. Ma more i sa desetoricom.
mislim da ga treba kazniti... i ne samo njega, nego svakog igraca kada se nakon tekme pokazu snimci koje sudija nije vidio, gdje se laktovi koriste, sake, i sl.
kaznit\', kaznit\', nego sta, i to vise utakmica :)
Ovaj Messi i Iniesta su obični provokatori, al oni mućki provokatori, kad ne mogu pobijedit onda nabijaju loptu u protivničke navijače cccccc
De nema veze, ubacit ce barca drugu postavu da malo muce real :D ionako su momci iz druge zeljni dokazivanja :D
Raamos protiv Ajax-a pravi jedan zuti, pa onda u toku utakmice pravi i drugi i buva iskljuen. Alonso pravi zuti i oni ciste kartone. Znaci Ramos na jednoj utakmici pravi dva kartona!!!! I to sve kamera snimi kako im Murinjo daje upute. Navedeni igraci bivaju finansiski kazenjni. Sad u Iniesta praivi drugi zuti i biva mu zabranjeno da igra protiv istog tog Reala. SRAMOTA!!! Da nampomenem d bi to bila prva takva kazna u istoriji fudbala. Ako je cilj da Real prodje pod svaku cijenu, neka onda kazne i Xavia i Messia i Villu....
Ni prvi ni zadnji slučaj
smijesno sviju mi ... ko je gledao vidio je da je iniesta dobio karton ko sto ga dobijaju svi zivi za te stvari... a ramos i xabi kakve su dobili to se zna ;) s obzirom da su obojica papci koji ne znaju kako udariti covjeka za zuti i nisu smjeli rizikovati direktan crveni morali su onako dobiti druge zute kartone :D uefa ga moze samo oglabati :))))))))) kao i speciail five i svi madridisti :DDDDD bok :D
Mislim da je ovdje sasvim nepotrebno išta pisati. Ako si kaznio Ramosa i Xabia, onda je red da kazniš Iniestu. I on je igrač kao i ova dvojica.
Pravila su za sve ista !!!
Nadam se da ce kaznit i Messija, Xavija, Villu..i jos par igraca..pa da bude neizvjesno polufinale lige prvaka.
Čuj kaznit. Pa fino u pravilima piše da je igračima Barselone dozvoljeno namjerno dobijanje kartona, simuliranje, da im se mali ofsajdi ne sviraju, igranje rukom i napucavanje lopte u publiku ne kažnjava kartonom...I sad bi oni da ga kazne. Bože sačuvaj!
ha jel on prekrsio ijedno pravilo???kolko ja znam NIJE! e pa zasto ga kaznjavat ako nije? UEFA-pa to su sve masoni! vidite da vladaju svime,oni odredjuju ko je moralan,a ko nemoralan!itd...
Ma nek kazne prvu ekipu citavu i druga moze one \"kraljeve\" pobijediti, jesu kraljevi al u Mozambiku
...ma on je dobrica ,nije to njemu trener rekao kao sto je mourino rekao svojim igracima !!! ...cccc, dobro covjek govori citavo vrijeme ,ne vaze ista pravila za barcelonu i ostale klubove i to odavno ! ;)