Golman Panathinaikosa
0

"Barcelona se može prošetati do finala"

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Alexandros Tzorvas, golman grčkog nogometnog prvaka Panathinaikosa, na gostovanju kod Barcelone u 1. kolu Lige prvaka morao je pet puta vaditi loptu iz svoje mreže.

Pao je na Nou Campu poveo u 20. minuti s 1-0 golom Govoua, ali nakon toga su grčki nogometaši ušli u Barcelonin mlin i za njih više nije bilo spasa. Barca je pobijedila s 5-1 uz dva gola Lionela Messija, dok su se po jednom u strijelce upisivali Villa, Pedro Rodriguez i Alves.

Messi je sudjelovao u dva od ta tri gola koja nije sam zabio, Alvesu kao izravni asistent, a još je izborio i penal kojeg je sam izveo, ali je Tzorvas odbranio njegov loš pokušaj s bijele tačke...

"Barcelona je nezaustavljiva, oni se mogu prošetati do finala Lige prvaka. Mi smo poveli sjajnim golom, ali igrači Barcelone su ostali hladnokrvni i praktično su već do kraja prvog poluvremena osigurali pobjedu. Kada je Messi u 45. minuti zabio za 3-1, to je bio kraj naših nadanja", priznao je Tzorvas.

Pedro Rodriguez, koji je u 78. minuti postigao četvrtio pogodak Barcelone, zadovoljno je izjavio: "Uvijek je lijepo započeti Ligu prvaka pobjedom, pogotovo s ovako uvjerljivom. Znali smo da moramo pobijediti i to smo i učinili."