Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha, Barca se nije vidjela na terenu, igrali su mozda 5 minuta napadacki ono sve ostalo sutevi statistike radi i onda mi pocnu klinca Mesija porediti sa Pele-om, pa Italijani su prije briljirali u onakvoj odbrani a Pele ih je redovno razbijao na Svjetskim prvenstvima, dobro je on rekao, \"kad neki Argentinac postigne 1000 golova onda ga poredite sa mnom\" :) Kad je Barca vec tako dobra zasto ih nije pobijedila u prvoj utakmici kad nisu igrali bunker, vec je Guardiola bio taj koji je zatvarao igru izbacujuci Ibrahimovica i ubacujuci Abidala, dajte molim Vas pa Mourihno im je procitao igru bio bolji i pobijedio ih. Uostalom gdje to pise da je Barca morala osvojiti LP?!?
trebali su ih fekalijama poprskati mamicu im zabarsku
sramota,treba znati podnijeti poraz......
ja navijam za barcu,ali ovo je ciganluk zivi ccc,um jesto da dostojanstveno cestitamo da pokazemo svoju velicinu,a ne ovako ccc
igrale su se dvije utakmice, prvu smo im pokazali da smo bolji, a u drugoj smo samo sacuvali ono sto smo napravili u prvoj utakmici. nakon crvenog kartona nije nista preostalo nego cuvati svoj gol, a oni koji misle da je inter trebao napasti nemaju pojma o fudbalu. da je ostalo 11 na 11 inter bi dao go i jos lakse prosao u finale. a sto se sudjenja tice bilo je lose i po barcu i po inter tako da ovi cigani mogu samo da ga puse.
tipicno za spance
ne kontam uopste ove likove sto seru protiv mourinha... kaze branio se cijelu tekmu... pa normalno da se branio kad im je uvalio tricu u milanu, a u gostima bezze dobio crveni... ne znam sta je trebao uraditi pa da ovi papci iz barce priznaju poraz... a za ovo s prskalicama nemam rijeci... mourinho je ba za guardiolu amar osim... :D
Eto, i zato ne volim Barcelonu. Pogledajte utakmice u prosloj sezoni. Pola tekmi su prosli jer su sudije uvijek na njohovoj strani. Onaj mali Mesi je drzak i bezobrazan, ulijece ljudima i lomi im vilice a njega prije nego pipnu sudija svira. Drago mi je sto ih je Inter proso, mada nisam ni neki fan Intera.
za \"ma\" De pls izbroj koliko je zabara bilo na terenu.. Klocu podnesi poraz i cestitaj
ONO SINOC JE BILO FINALNO UBISTVO NOGOMETA! Ja nisam navijač ni Barce ni Intera, ali ono sinoc sta je veliki Murinjo uradio nisam očekivao. Užas radi kojeg treba prestati gledati fudbal. UŽAS; UŽAS; UŽAS ... Iskreno se nadam da ce Inter dobiti deset komada od Bayerna radi one predstave sinoc. Pa ni Lyon nije onako protiv Bayerna igrao i kada je gubio i znao da nece dalje!
Volim Barcu ali ovo je ciganluk zadnje vrste. Sramota!
Sva ljubav prema tom klubu je upravo počivali na tim stvarima \"VIŠE OD KLUBA\", ono sinoć što se desilo je puno manje od kluba. Ovi koji će pokušat nešto porediti, kako ovi ovo a oni ono, nek ne pokušavaju, jer su to djeca koja gledaju klub kroz prizmu messija i genijalaca koji su u tom klubi. Oni koji razumiju način na koji sam ja volio ovaj klub shvatiće to da sam klub zavolio onoga momenta kada sam čuo da je real u kupu pobijedio barcu 11 : 1, te znajući činjenicu da je frankova policija udarala iste te igrače, ovo što sam naveo gore pod 2,3,4 malte ne se svodi na isto, samo što eto sad je moderno doba pa to se više ne može tako raditi, princip je isti ovo su nijanse.
svaka čast interu !!!!!!!!!!! nije mi zao barse, neka sevidi da je svako pobjediv!!!!! posjetite ovu stranicu http://esc4ever.blogger.ba
ti nižerazredni...MARŠŠŠ VAN
vidi ti silnih stručnjaka kad se već toliko razumijete u fudbal, upišite neku trenersku školu, pa harajte evropom i svijetom, jer šteta je da takvo znanje propada.. umjesto da malo obratite pažnju na vaše lokalne klubovoe, vi našli navijati za tamo neke milijardere..stid nek vas bude, nije ni čudo što nam ne samo sport već i čitava država propada...najlakše je okrenuti leđa problemu