Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupost je mjenjati klub kad te u njemu cijene i postuju do groba
Plus ti extra u klubu i para imas ne znas sta ces s njima...
Ovo je lijepo, a ne kad se odreknu legendi ko sto je Real Raula, Casillasa...
Barsa bez mesija prosjecan tim a to da je najbolji svih vremena mozda za neke, za mene ne, ipak je tu i ronaldo. Ipak je messi samo u barsi dokazao, za argentinu i ne bas, dok je rona po tom pitanju dosta uspjesniji
Ronaldo u 160 utakmica za reprezentaciju ima 93 gola i 37 asistencija, a Mesi u 136 utakmica ima 68 golova i 44 asistencije. Dakle, Ronaldo u ucestovao kod 18 golova vise ali ima i 24 utakmica vise. Jos treba uzeti u obzir da je Ronaldo hrpu tih golova dao protiv Andore, Latvije, Armenije i slicnih. Mesi ne igra protiv takvih reprezentacija osim nekad samo u prijateljskim utakmicama.
Znači da Ronaldo u reprezentaciji nije ništa bolji od Messija. Čak se prije može reći obrnuto jer je Messi bio najbolji igrač svih velikih takmičenja dok od Ronalda još čekamo da odigra neko SP ili EURO po kojem ćemo ga pamtiti u reprezentaciji. Od svih najvećih igrača samo on nikad nije bio najbolji igrač nekog velikog takmičenja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve po zasluzi
Vala i bilo je i vrijeme,Leo sad pravac i u kredit se zavali :)
Mozemo biti sretni sto gledamo fudbal u eri njegove igre Najveci ikada
@saas kako ces poredit maradonu i mesia lol pa maradona je jedini igrac na svijetu koji primi loptu na centru i da go 100 x tako
Degenerik777 ne komentarise sport. Jer SDA nema stav o Mesiju.... Zasto se neko ne sjeti da mu ponudi clansku kartu stranke .... neke nase .... cisto dase pokoljemo oko jedne takve gluposti ....to bi bio novi rat .... Degenerik777, evo ti ideja da se jos vise uvuces u njonjaru Boookiru, ponudi Messiju da bude clan SDA :)
Dodzi u f. k. Sarajevo bolan!!! Imamo i kosilicu u svom vlasništvu.
Pa to je glavni dokaz ta je Ronaldo za tebe kralj. Kako si ti najbolji igrač svijeta nisi svlačionice promjenio nikad a oni koji su igrali makar polu-profesionalno znaju kakav je to izazov
@Zlatan.B Izazov je otići u osrednji klub i napraviti od njega top klub. Otići u Juventus ne može biti nikakav izazov osim možda financijski izazov. Evo npr. Klopp je otišao u tada potonulu Borussiju i odveo ih na vrh, kao i Liverpoola. Dok recimo Pep bira samo top klubove sa top igračima. Eh, tu se vidi izazov i razlika u kvalitetu.
@Zlatan.B , izazov je otići u propali Milan i osvojiti titulu sa njima kao što je napravio Ibrahimović i to im je jedina titula u zadnjih 15 godina, a ne samo vucarati se i igrati samo po najjačim klubovima kao pičk*tina Penaldo. Ako ćemo se voditi tvojom logikom to je glavni dokaz da je Ibrahimović za Ronalda kralj.
Ovako će i biti,naime Ronaldihno je također ovako isto trebao da uradi 2005,2006 godine ali druge okolnosti su uticale da je on promjenio sredinu.Za slučaj kod Messija završit će on karijeru u Barceloni.
ugledo se na bokira
Ovaj ko Bakir