Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valdes primiti koliko Messi može dati xD
Mesi sa druge planete,objektivno u svakom pogledati ,valdez ne BiH Mogao ni u vrbanjusi braniti,a i Sudija zalutao na utakmicu
Čitam novinarske članke na temu sinoćnje utakmice Barcelone i ne mogu sebi doći. Kažu novinari, a naročito oni na hrvatskim portalima, kako Barcelona ima toliko sreće, da su se provukli, da nisu zaslužili pobjedu, itd, itd....... Naravno, zbog Lukice Modrića navijaju svi za Real, fascinirani su Mourinhovom retorikom. Sinoć ne da nije bio penal za Deportivo, nego nijr niti faul bio. O drugom žutom kartonu Mascherana neću više niti riječi trošiti, pa i onaj faul Busketsa prije slobodnjaka bi se mogao svesti pod pojam \"upitan\". I sve to ti \"stručnjaci\" ne vide.
Ha ha ha..Što mi se nabroja. :-) Hajd\' sad na livadu pobjegoše ovce i goveda, okani se interneta.
Tipičan komentar krkana koji ima jedva osnovnu školu završenu. Nije ti palo na pamet da je isti taj Tito bio dugogodišnji Pepov pomoćnik, da je isti taj Tito više od deceniju u Barceloni i da poznaje ekipu da najmanje sitnice. Al\' bitno je glumiti pametnjakovića na portalima, j.b.g. skupio čovjek lajkove na osnovu svoje \'\'oštroumnosti\'\'! nabijem ti ja svu porodicu zbog ostroumnosti...eto
Najjači mi je ovaj arapski komentator kad kaže \" Mesi katil(ubica) \"....
real,perez,murinjo,i sudije =organizacija zvana franko koja pokusava na bilo koji nacin da umanji prednost barse to se vidjelo i sinoc,ali postoji jedan covjek koji unaprijed razmislja i vidi buducnost a to je LEO MESSI covjek koji je supermen brz kao munja skrenete pogled na drugu stranu on vam vec zabio 2 gola, ovo sto je on radio sinoc je fantazija,. krajnje je vrijeme da navijaci reala priznaju da ronaldo kaska za mesijem i to puno puno i da nije zasluzio da osvoji zlatnu loptu jer da bi je osvojio moras biti za dvije stepenice bolji od messija dobitnika 3 zlatne lopte. porucio bi barsi da zastite messija postoji gore navedena organizacija koja je spremena ubiti ovakvog igraca.
brate nemoj ti više komentarisat ovdje... btw: Cesc: \"Žuti karton jer sam slavio gol na klupi? Ako više ne možete slaviti gol, onda je bolje zaustaviti ovu igru.\" Messi: \"Očito da nije postojao penal, niti je bilo za crveni karton, ali to je nogomet, tako je sudac odlučio i to je to.\" Odluke sudije? Nisam vidio slike, vi (novinari) možete to bolje ocijeniti. Samo sam iznenađen zbog Cescovog žutog nakon slavljenja gola.
Tipičan komentar krkana koji ima jedva osnovnu školu završenu. Nije ti palo na pamet da je isti taj Tito bio dugogodišnji Pepov pomoćnik, da je isti taj Tito više od deceniju u Barceloni i da poznaje ekipu da najmanje sitnice. Al\' bitno je glumiti pametnjakovića na portalima, j.b.g. skupio čovjek lajkove na osnovu svoje \'\'oštroumnosti\'\'!
Kako se samo ovi cigani provlace do sada... Pa dokle vise -.-
evo ova utakmica je primjer da te ni sudija ne moze zahebat kad igras fenomenalno. VRH. Valdez postovanje, ali nisi ti za ovakve ekipe, los si.
Želim igrati kao Messi.
ovog sudiju treba ubit :) sve je uradio da barca ne pobjedi ali ne možeš ti protiv ovog messija :D
svi golovi na 4 fudbal .com
dugo navijam za Barsu,al golman Valdes....ne znam,nemam riječi. Sve je primao-penale,slobodnjake,autogolove,ispadale mu lopte NO COMMENT
Messi legenda....