Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Messi idealan kadar za SDA...
pa majku im... malo im 500 miliona pa su htjeli 504,1 ... treba to tokom u celo
Je li ovo primjer tima koji je "vise od kluba". Podrzati igracev kriminal, dno dna. Ali dobro, vec ranije je uprava Barse osudjena za kriminal tako da nista cudno
Koliko napadate Mesija, to je nevjerovatno?! A do nedavno sam na ovom portalu čitala samo pozitivne komentare o njemu. E sada, da dodam, koliko ja znam ogroman broj fudbalera je totalno neuk, a podosta ih ne zna sastaviti ni poštenu proširenu rečenicu.. Znači pripisivati čovjeku koji zarađuje toliko kao on, ideju da bi se javno blamirao zbog utaje poreza koji je za njega sitnica, je nebuloza. Na kraju krajeva činjenica da nije završio u zatvoru ne znači da će porez ostati neplaćen, kao kod nas..
Znaci po tvom rezonu ako te uhvate i platis kaznu nisi kriminalac ? Samo su oni koje ne uhvate u zlodjelu?
@PpitarR Pod jedan on će platiti ta 4 miliona i još nekoliko dodatnih jer će biti na slobodi. Da ga zatvore, izgubili bi buduće poreze jer se u zatvoru ne zarađuju pare... Pod dva, uslovna kazna nije beznačajna, jer ukoliko je prekrši i opet "zaboravi" da plati porez ne gine mu zatvor. A pod tri, moje mišljenje je da on nema pojma o porezima.. Imaš li ti pojma o novom Zakonu o porezu na dobit FBiH, koji je objavljen u februaru?
Realovci jedva docekali da jedu govna :D
Lionel Messi, od ranije poznat policiji. Treba Xavija i Iniestu na informativni, ne bi ovo ovaj sam mogo skontat.
Nemojte mene, ja sam mali lopov. Lionel
pa nema covjek pojma o porezima i kurcima palcima bas ce se tim zamarat ,ovo mu je stari nesto zasro vjerovatno al posto su njegove pare jbga ko te sta pita
Jasta. I ja sam se u to uvjerio kad je izjavio na sudu da nema pojma ni koliko ima para na racunu, samo na kraju godine pogleda. Smijesno.
Najbolji su mi ovi "pljuvaci", odnosno mrzioci svog zivota, sto pljuju po Ronaldu, Mesiju, Lebron-u i slicnim ljudima. Pa bolan ne bio ne znate ni sta je 100 hiljada a ne 50 miliona.
ponavljam: OVAJ PORTAL SU OKUPIRALI ČETNICI I FANOVI MADRIDSKE HALE TZV KOMPLEKSAŠI
Bzz ponavljas, skontali smo da si paglu iz prve.
@Jakkobeton jedino vas je j*beno razlikovat jer ste ista govna. za kralja i otadzbinu. jel redovno bacaš drkicu na POHALDA?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve kriminalci i lopovi, kakav igrač takav klub.
sad ce se messi naljutiti pa ce u inat osvojiti jos jednu zlatnu loptu.
I onda skontas kako je svijet nepravedno mjesto. Volim fudbal, volim igru genijalnog Mesija ali zakon je zakon! Da je kakav šef narkoklana utajio 2 miliona, završio bi u ćuzi u roku munja, a Mesiju uslovna (za isto krivično djelo!!!). Da se ne bi neko zaletio da me kritikuje evo i drugi primjer, Mesi počini ubistvo i neki "Eskobar" počini ubistvo. Mesi prolazi nekažnjeno... šta je sa žrtvom!? Ovo je samo hipotetički scenarij koji naglašava potrebu da zakon treba isti za sve, i za Mesija i Muju!
Prodajem knjigu "Makroekonomija i spanski porezni sistemi." LM
messi lopovcina prava.. moze komotno u predsjednistvo BiH...
"Barcelona pruža podršku Leu Messiju i njegovom odnosu..."!!??? Novina
Novinaru dragi... jel' ovo tipkaš nogama il' površno prevodiš... uozbilji se napokon...
podržala ga zbog utaje poreza