Komentari (258)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barca je jaka, ali mogla je Roma vise ovde. I Barca se cuvala, svaki ozbiljniji napad Rome, samo da ne prime gol. Roma je pravila greske sta ces, prejaka je Barca za njih, ali Dzeko odlican. Svaka mu cast.
Kod treceg gola kaze Malonas "De sad ti Pike"
Roma je bila nesretna. Da je sudija svirao ocigledan penal nad Dzekom bilo bi sve drugacije.
Ovo nije penal ni u bh kukuruz ligi.
Edin Džeko: "Zbog ovoga sam ostao u Romi!"
otres Edin onog malog od sebe ko malo djete
odavno nisam gledao lošije izdanje Barce.
ja kurtona i odbrane rome hahaha
Mogu li vas ponuditi izlaganjem Zolja? https://www.youtube.com/watch?v=dG2YcJWQMHw
Sa pola snage Visca Barca !
Meni je Roma sto se igre tice sinoc ostavila daleko bolji utisak. Kod Barce je to sve nekako na silu, a ovi su stvarno odigrali daleko bolje od ocekivanog. Osim odbrane naravno, koja je sebi zabijala sto je mogla i bukvalno. Drago mi je zbog Dzeke da je zabio, al tesko ce oni moci ista vise napraviti. Imala je Barca srece sinoc dosta,ali tu se i vidi kvalitet, da odigras losije, a dobijes utakmicu.
Ajj odbrane u Rome, Barca fakticki igrala sa 17 igraca
DZeko legenda,zamislite da ovi levati iz Rome nisu prodali Salaha,sta bi roma sad bila.Dzeko Salah u tandemu .Roma sa ovakvom igrackom politikom nece nigdje stici.Rupa od ekipe.
Bio je cist penal za Romu
Prepali se romini igraci...Dzeko jedini igrao.Ocekivana pobjeda Barse.
Dobice ih Roma u Torinu Lol
Veceras se pokazala razlika izmedju velikana i osrednjih timova. osrednji timovi mogu u odredjenom trenutku zablistati, poput Borussije D., ili Napolia, ali kad nalete na velikane, onda im sreca okrene ledja. Eh, sad! Da li je u pitanju samo sreca, nego i iskustvo i taktika, to je drugo neko pitanje. Npr. veceras je Roma sebi dala dva gola, ali ko moze reci da Messi ne bi zabio iza nesretnog DDRa, ili Alba iza Manolasa?! Nista nije slucajno