Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bacite 5!
sistem koji melje. ima da samelje i real u polufinalu ko mašina za meso. napravit će od reala teglu ajvara!
Klub se inače zove BarSelona a ne BarCelona, a stadion se zove Camp Nou, a ne Nou Camp, bem vas nepismene. @ madridisti - Pita Messi Klocalda \'E, kolko vam ono bodova bježimo?\'. Kaže Klocaldo \'Pa, osam\'. Messi - \'E na k*rcu te nosam\'.
Ovaj Šahtjor nimalo nije naivna ekipa , sasvim solidno u napadu , ljudi su došli da igraju nisu parkirali autobus u kazneni prostor , Barca rutinski do pobjede . Ipak se vidjelo ko je jači tim odnosno i ko ima više iskustva u LŠ .Odavno u LŠ neče biti jače polufinale .
Citiram: \"Treba ponoviti kako je tokom prošlog vikenda Rooney zabio tri pogotka u preokretu Uniteda protiv West Hama (s 0-3 na 4-3), te se dokazao kao igrač u pravoj formi.\" Koji li je ovo delegirani novinar prekrojio rezultat? Hej tugo....
ako ste napisali čelzi manču i barcu kako treba napisite i šahtar
@madridista Izgubicete Primeru, Kup i LP sve od Barce hahah
Vidjelo se u sezoni, samo 5 ! A ako budete dobro ovaj put ce vam dati 3. Ako budete losi onda mozete i Sedmicu da dobijete :)
lagano protiv barce i onda u finale na megdan protiv velikog manutd !!!!!!!!!!!! definitivno finale svih finala... steta sto barcelonu moramo u polufinalu izbaciti bilo bi to finale desetljeca ali boze moj.. sudbina je tako htjela.. :)) znam da cu imati milion dislike, ali boze moj, ne mozete nas stalno dobivati.. ovo ce biti osveta za sve.. najsladja!!
Pa kako mozete staviti naslov \"Barcelona praktički osigurala polufinale s Realom\" Barsa 5-1 Real 4-0 To je po 4 razlike, ako cete gledat sa jedne strane osigurali su oba dva klupa 1/2, a sa druge i barsa i real prakticki osigurali 1/2, budimo realni :)
hahah čuj munib ušanov ko da je neki čečen iz čečenije AHAHAHAH
Opet će nas Messi i Iniesta zg.uzit sa po pet, šes komada i kod kuće i na strani, oh madre mio. ;(
\"...ali su Ukrajinci došli u nekoliko sjajnih prigoda ugroziti gol Victora Valdesa. Konkretno to nisu učinili niti jednom.\" \"...a asistenciju Darija Srne iz skraćenog kornera s desne strane Rakicki je u 59. minuti smanjio na 3-1\" AL\' ŠTO JE NAJGORE, NIKO VAM NE VJERUJE!!
messi je mali hobbit koji moze samo igrati u spanskoj ligi
ne moze mi niko nista , jaci sam od sudbine
REKOH, GUARDIOLA KO NAS MIRZA , MLAD , LIJEP , ZGODAN , LIJEPO SE OBLACI , OSIM STO NJEGOV TIM POBJEDJUJE...