Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi levati se prodaju za 50 miliona ovaj lik vrijedi brat bratu 100 milki
Realno momak je cisti talent ovi ostali sto komentarisu vjerovatno nisu ni jednu utakmicu lestera odgledali, mislim razumljivo je to za ocekivat od plitkih umova jer su oni najpametniji bez ikakvih cinjenica i dokaza ,mozete se slobodno momku saget i podudlat. Maherez vrijedi najmanje 60 miliona euro i ovih 15 mil funti je uvreda.
Bolji je od Hazarda a troduplo manje para
ne bi ja dal milju
Koliko je onda vrijedio Alija Sirotanovic kad ovi sto trce za loptom vrijede danas sve te silne milione. Ja g.vana od vremena
Ha, ha spanskih hostaplera!!!
Da igra u chelsea bio bi 50 mil skuplji
Ponižavajuća ponuda Barse za najboljeg igrača Premir lige
momak inteligentno igra, pogledajte golove protiv watforda i protiv ćelzija, ista tehnika, vrijedi više
Jaro ovo ti je zvijezda za jednu sezonu, materijal za osrednje klubove.. forma je prolazna jaro a klasa..
@lik5 kada se samo sjetim kako je Soton igrao protekle dvije do tri sezone, svi igraci dobri bili, sve se rasprodalo... u trenutnim klubovima vise nego ispod prosjeka! sto ne mora da znaci i za Mahreza, ali velike sanse su da i jesu... i Andy Carroll je bio dobar u Newcastle ali kada je presao u Liverpool... pusha ko dusha!
ma kakav on, ne vrijedi ni 5 miliona, otici ce u barcu, grijat klupu, nakon godinu dana ce otici na posudbu u Rayo vallecano, i karijeru zavrsiti u trecoj ligi Alžira.