Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ DDD: mama ti voli kloca u dupe primit\' ! al\' debelog kloca.
Svi cetalji koji su rusili Sarajevo i koji su navijali za mancester nek se napushe Lesington Stila.Fala ti grade Barcelona za obnovljene zgrade u Sarajevu.
NASLOV fakat bez veze :) pazite kako se izražavate, ipak ste Vi novinari
Idemo sad jos jednom za Jeremya i slicne kloceve: BARCA je sampion ...... ooooooooooo
vecina britanaca je svakako navijala za barsu :D
jeremy Sta li si ti kralju gledao!? Vidic i danas ne moze da skonta sta mu je Eto ucinio:-) PA mogli su pritisak napraviti 10 minuta koliko im je SAMPION dozvolio i sta onda!? Isto izgubljeni po terenu, steta sto im Barca nije jos koji zabila, a mogla je!
povraca mi se od ove stranice zbog primitivaca koji kradu tudje nickove.. jadnici jadni ! prvi gol je pao iz nicega i sasvim se okrenula igra. uostalom: barcelona NIJE zasluzeno prosla Chelsea.. kupljeno od strane spanskih cigana.
povraca mi se od ove stranice zbog primitivaca koji kradu tudje nickove.. jadnici jadni ! prvi gol je pao iz nicega i sasvim se okrenula igra. uostalom: barcelona NIJE zasluzeno prosla Chelsea.. kupljeno od strane spanskih cigana.
mancho karina..hahahhahah, bojle bi mi sa termina odigrali
Normala, Manchester je pretanak tim za Barcu, a i nije svaki dan bajram
Jeli Barselona sinoc igrala protiv VIGANA?
huraaa CORAZNO BARCELONA VIVA!!!
ja kad sam bio mali mene su cesto udarali,i to sve u glavu ,posljedice se vide i dan danas. ja sam maji paja patak,vicem ,kva kva kva
Kako sam saznao iz pouzdanih izvora,Misel Platini je izjavio da ce se sljedeca finalna utakmica odigrati u BiH.Dilema je samo u kojem gradu i na kojem stadionu.Celnici UEFA se jos uvijek dvoume izmedju stadiona Grbavica,Bijeli Brijeg,stadiona u Laktasima,Sirokome Brijegu....Za sada se najvece sanse daju Tuzlacima i grandioznom objektu pod imenom,cuj sad ovo,stadion Tusanj,koji zadovoljava sve svjetske kriterije za 23.stoljece.U uzem izboru su jos stadion u Lukavici,Modrici,U Vrapcicima,Travniku i stadion Kosevo.Aferim.
mene je babo silovao kad sam bio mali