Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako messi namjesta suarezu golove da ide ispred ronalda za zlatnu kopacku :D
@antimadridistaSudija im namjesta hahahahaha
@samo ga malo , ronaldu tako namještaju svake sezone i sude mu penale pa nikome ništa ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Messi kralj igre fudbal
Vranješ strpao Neymara u džep :P
Ma svaka Vama cast,nekad ste mogli pobijediti takvu ekipu kod kuce bez problema,a sada Vam treba sudija da poklanja penala,e pa ne mogu da vjerujem,prvi gol prekrsaj suareza nad golmanom,drugi sigurno nije penal bio,kao ni treci kako samo onaj NEYMAR pada to je nevjerovatno,jos kazete isto kao RONALDO pa ovog dotaknes on leti.. ISKRENO SRAMOTA na sto je BARCA spala... jadna BARUEFALONIA ^
Šta si ti gledao
@Zmijuga Lakapo Skini BARCINE NAOCALE i budi objektivan,a isto si gledao kao ja!!
https://www.youtube.com/watch?v=pfnw5oQhHOE
2 neregularna gola, 1 penal koji to sigurno nije bio, jedan sumnjiv...jbg trebali su se prije utakmice jednostavno nagoditi i ne igrati.
Navijač sam Reala i moram biti iskren da su obje ekipe zbog dominantnog nogometa kojeg igraju veoma često faulirani u kaznenom prostoru i dosuđuju im se penali. Nekad je Real u prvom planu, nekad Barca, ali večeras iako znamo koliko Barca može zabiti golova posao sudije nije odrađen kako treba. Sada je ispala velika ljaga na pobjedu Barce, ali zaista je tako i bilo. Navijači Barce moraju shvatiti da ako Rona zabije sve penale, a Barca fuli pola svojih on nije PENALDO! Simuliranje posebna priča..
Ronaldo zabije sve penale? hahah pa svake sezone maši po 3-4...
@LuckyLuke1 Nisam bukvalno mislio, nego eto on zabija iz penala i on je sad Penaldo. A Messi, Suarez i Neymar fulaju penale i oni su majstori. Ugl. su svi oni majstori kako god okreneš.
Napokon krenulo nas.Suarez masina za golove i penale..hoce Messi da zezne Ronalda pa pusta Suarezu da izvodi penale i dobro mu ide.
cirkus od lige
Hahah koliko penala na jednoj utakmici za Barcu. Aferim
Sramota a govorite nesto za bayern, pa 4 poklon gola , nije ni jedan penal bio plus ofsajd.
smiješna liga, svaka druga utakmica završi rezultatom 6,7,8-0, najbolje da je reduciraju na 5 ekipa, a ovi ostali nek idu u trafiku
ove penale im amidza ne bi svirao ...
zidovska posla,pleme Im njihovo
a nek jednu izgube 0:1 i sve ove golove mogu macku o rep okacit!
Penalona iz Jedanaesteraclonije odnosno Barcelona iz Katalonije cifutsku im familiju grebem !!
citati komentare retardiranih "navijača" madridske hale: NEPROCJENIVO!!! hajde sta hocete? zahvalite gigantima iz Barcelone sto su vam dopustili da dva sata budete na prvom mjestu. vidis koje su to dobrice. ps. penaldo na haparatima :))))