Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barcelona je uspjela. Bravo majstori, Bravo Xavi! Duvajjte ga dusmani, Barca se DIREKTNO plasirala u Europa League!!!
svaka cast hahaha
ostalo samo ime
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
MIA SAN MIA VELIK SI BAYERNE
Veliki zbog pobjede protiv prosjecnog tima?
Koemana će spominjat dok je Barce
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Malo jaca od kisele Barsa...
Kumanovih ganglija djelo!!!
ono kad imas k... od ekipe i tvoj bivsi igrac nesasluzeno ove godine osvoji zlatnu loptu i na kraju prijetis kako ce se osvetiti za poraz... sta drugo ocekivat poraz neizbjezan...
Vidi profinjenog europejca. Ovo za janje je figurativno receno. Svabe jesu stoka svoje vrste, a i ti si upao u masinu. Ja sam ovdje akademski gradjanin, nisam baustelac ko ti, i naravno da cu otici odavde.
Zaimov sin Fudo, afričko sisa mudo.
Trebaće Barsi 5 godina da se oporavi od žutoljunca.
Mašala
Era dominacije Barcelone u evropskom klupskom nogometu, vakat s Messi-em, Iniestom, gosp. trenerom etc., je proslost. 'Aus und vorbei', rekli bi u Munchenu. Vjerovatno i bolnije. Pomenuti 'lijepi vakat' je i na nivou nacionalnog spanskog prvenstva ozbiljno doveden u pitanje. Dojucerasnji katalonski gigant tone u sivilo prosjeka Iberijskog poluotoka. U vremenima koja dolaze ja ih nazirem tamo gdje su zadnjih deceniju-dvije, recimo, Villarreal ili Valencia. U najboljem slucaju.
Pjanic im sihire podmetnuo, made in Kalesija. Djaba im i pare i sve. Koeman već piški u gaće preko noći i budi sve vas u goloj vodi, ha ja…
Fali Messi hhhaha
Zalosno je kakav smo narod. Kad neko od stranih klubova, koji imaju tradiciju i ime ispadne iz lige, ne prodje kvalifikacije ili dozivi neuspjeh, nalazimo komentare " Barca ostaje Barca " " nema veze samo naprijed " i sl.. A kad se isto dogodi nama u nasoj drzavi, npr Sarajevu, Slobodi, Zeljeznicaru, Velezu itd psujete i vrijedjate klub, fudbalere. Ne ide to tako narode moj..
Barca je prolazna, a Real vjecan.
Hahahahahahahah e budale sta napisa
tacno bayern i real da imaju neku konstantnost a ostalo sve haos, inter, milan, juventus, mancester, celzi, barselona
Jao, jao 😂
Pajselona puna pajsera