Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bilo bi ga dobro prodati i uzeti određenu svotu novca ali u koliko bi doveli nekog sličnog , mislim da onaj Montoya nije kalibar za beka barce , pogotovo što barcini bekovi aktivno učestvuju u svakom napadu :)
Ovaj Alveš je fakat dobar frajer!
Ova medijska naklapanja su zaista živa komedija. Već ste ga i prošle sezone selili pa je ostao. Činjenica je da je Alves prošlu sezonu odigrao dosta lošije nego prethodne, ni ove sezone nema naznaka pretjeranog poboljšanja i vraćanja u staru formu. Počeo je previše nepotrebno komplicirati s loptom i gubiti lopte.
Vidi jesu se upederili s ovim cvjetićima
ibisevic 13 min 38,dzeko 67
Oslabio je, neka se koja para ubere dok još može :)
Ma gdje je oslabio. Nego se takmiče sa Realom ko će napraviti gluplji transfer.
Prijelazni rok se zatvorio, ali nema veze. Ajmo malo "transferisati" za slijedecu godinu. Show barate...