Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Joj kad sam bio. Ma ostvarenje jednog od snova. Ko da je jucer bil9
Sve para kupi, ali najvise me razocarao Real, koji je isao cak toliko da je skinuo krst sa krune na grbu na dresovima koji se prodaju u Sau. Arabiji, UAE, i slicnim zemljama, jer su im trazili da to uklone sa dresa..i oni pristanu..e to je bas prodaja teska..
@Prd0nja Pa kraljevski klub je Real Madrid u grbu imaju kraljevsku krunu, koja ima krstic iznad krune, jer kod hriscana je krst sto i kod vas mjesec i zvijezda sto ima pola arapsko/muslimanskih klubova u svom grbu..ne vidim nista sporno da na kruni bude krstic...njihova vjera njihova stvar i obicaji..ali su se sitno prodali, tako nesto uraditi je ponizavajuce..znaci da bi dali da im se u usta popi*aju za pare..
SVE ZA NOVAC ČUDI ME KAKO NISU DALI NAZIV SAUD CAMP DEVA CAMP ILI SLIČNO