Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je trebalo da iskoci iz helikoptera iznad Camp Noua pa dok pada, u letu ga uhvati Supermen i kaze "ne mozes sad poginut, imas ugovor do 2024"? Kakav idiotski clanak. De molim vas prestanite nam prenositi sta besposlicari na twitteru pisu i cime su ili nisu zadovoljni. Boli nas qrrchina.
I sta me jos nervira.Naslov Barselona ismijana zbog nacina obajave,a ono nasli 3 tvita od nekih random ljudi i tjt.
Ima da ga placa godisnje 10 mil. A nema za videa.....mos mislit
Jadno i bjedno, sta god ovi Uefalonci pisali i mislili
Vrh.
Buraz ovaj fudbaler koliko je para uzeo za apsolutno nista, ja mislim da se moze porediti s Baketom.
Vijaj kmice.
Sad se fino nedje udaris, slomis koscicu i puknes jedan kapilar i odmaras do isteka ugovora, do tad igras igrica i zisgu, boli te briga
Izronim ti ja neki dan iz plićaka kad paf – preda mnom neka zgodnica, izvalila se, ukrstila noge i postavila taban na liz. Pokrila facu slamnatim šeširom, spava. I ja ti ni 5 ni 6 ispužem na sve 4 i – lic! Ja kad se mala trznu, skoči, izbelji oči, ko da joj se Gospa ukazala. I tu ti mi u priču, te koktel, te kafica; priznade mi ona u tom da joj se svidjelo i odvede me u svoj hotel da je izližem. Na kraju mi još i platila. Ja uzeo ko kad sam kokuz. Dobra neka Čehinja. CZ-CZ
Trne mi jaje sta se tebi desilo
Slazem se sa @reffko.Vrlo jednostavno ali izuzetno efektno i simpaticno.Svi koji za Barcelonu kazu da je jad i bijeda treba da znaju da je bez obzira na sve to,to veliki klub koji ce rijesiti svoje probleme a svi oni neka se brinu kako ce skuckati 2 ili 5 KM za kafu ili mozda shisu da bi mogli nastaviti svoje negativno mahalanje.
hahahahah navijac sam Barce, al jes malo jadno
Svi ti koji se smiju ne kontaju da ce ovaj za godinu zaraditi sto 50 grafickih dizajnera u Spaniji nece zaraditi do kraja njegovog ugovora. Al hajd ono.. idemo se smijati iako svako dijete na youtube danas, ako hoce, napravi neki fensi leteci video. Nekad jednostavno napravis malo drugaciji fazon.
bjeda propasce ko fk hrid