Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve igrace barsa dovodi, zvanicno !!!
Po vama on je tamo već godinama.
city će ići do 88milona funti ali barca i igranje sa mesijem u karijeri zvuči kao san.ako mora iz juvea i za manju lovu radije barca a što se sergeja tiče i cifre od 120miliona koliko traži lacio previše neće to dobiti mladji je od pjanića ali pjanić je još uvjek za njega igračina.
Zasto na mojaTv BHT HD nije otkljucan, vec je u koloni koja se dodatno placa? A taj kanal bi trebao biti besplatno dostupan.
@solidsnake Zvao, dadnu mi glup odgovor kao "Nisu svi aparati u mogucnosti da prime HD signal". I onda se oko tako glupog odgovora prepirem sa njima. Nista dok ne budu svi zvali i trazili ono to im pripada.
zar on neigra vec u Realu? Daj pustite vec te bezvezne clanke, samo se blamirate. Nit ce Pjanic u Real, niti u Barca. Barca ce za tu poziciju najvjerovatnije kupit Thiaga Alcantara iz Bayerna kupit ako je sudit po ozbiljnim medijama i to je to.
https://www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/20180606/444146715152/pjanic-barca-fichajes-juventus-lemar-monaco-real-madrid.html
@Rienzi* bayern ga se navodno hoce rijesit, on je nesto kao nesretan u bayernu pa je kako tako jeftin.
Sretno Pjanke zasto ne u Barci igrat
Amin Bože da pređe u Barcu. Rođen je za njihove igre. Jedan dodir s loptom i to je to.
Pozurili iz Barce.. culi da je sloga simin han usla