Arsenal odredio Kataloncima rok
0
Barcelona ima dvije sedmice da kupi Fabregasa
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FK Sarajevo je zeljelo dovesti Fabregasa, ali se kasnije ispostavilo da nije zadovoljio kriterije strucnog staba
Ide da zagrije Barceloninu klupu izgleda.Fabregas je kvalitetan igrac ali dok je tu Xavi u ovakvoj formi kakvoj jeste on će svoje mjesto morati potražiti sa klupe jer Barcelona igra sa jednim kreatorom a prvi izbor je jos nekoliko godina sigurno Xavi.
Inače ste sjajni stručnjaci. U komentarima rijetko da mogu koga zapazit da ima IQ veći od 4 (za one koji nisu znali nekada Guardiolin,a danas Cescov broj na ledjima :D)...Cesc je rek\'o da želi ostat, Wenger da ga želi zadržat, Guardiola poštuje, Rosell se\'re, sad mu se pridružio i \"nakav\" gradonačalnik kaže da je \"Fabregas taoc\"-a svašta.:D I da i Xavi je medju ser\'onjama ,koje izmišljaju informacije. Nije Xavijevo da komentira transfere već da igra, krme jedno.::roll::
a joj pa da se toliko zelis vratiti u barcu sto si klocu produzivao ugovor. a barca ako nema para sto uopste ˝nude˝za njega, dosadno mi vec ovo postaje svakog ljeto ista prica.... ccccc
...krasni komentari...jedan je napisao i da je fabregas osrednji igrač...poznaje, nema šta...
Je.bo vas i fabregas i barca i arsenal!
Ma prodajte ga više. Nek jad ide u jadovski klub! I pošaljite i Wengera s njim. Da se sve p.i.z.d.e. okupe na istom mjestu!
ma neda barca te pare,znaju i oni da on ne vrijedi tih para neg nece da priznaju radi cesca,vidi svako nornalan da barca nece te pare dat za njega..da ga hoce nebi se tu vise nista cekalo,slucaj ibre je dobro poznat kad iskrcase bruku para i otjerase eta doslovce iako momak je pristajao na manju platu...pa et i vilja jedina barca ponudi 40mil i dovede ga,kakav rosel kakvi budjeti,medijska suplja...
Ne kontam zbg cega je on toliko skup , osrednji igrac
Barcelona izgleda gradi formaciju bez odbrane skroz. Ako oni dovedu i ovog Sancheza i Fabregasa i ako misle dovesti obojicu da igraju u timu moraju izbaciti pola odbrane.Mogu samo iz odbrane igrace na klupu poceti prebacivati. Imaju oni dobar tim i ovako nema potrebe za bilo kakva pojačanja,samo džaba novac troše.
Kako je lijep... ajd ti u Zrinjski dodji.
Mali, ne određuješ ti uslove i rokove Barci, nego Barca tebi.
ako se cescu ide neka otvori shlajbek i ovoj furdi z katalonije pozajmi 10ak mil. pa da wenger dobije od prodaje i baksisa
cuj imaju samo 45 miliona ccc za potrosit..
fabregas i xavi mogu igrati skupa sa sve zajedno iniestom...to je pep pričao još prošlo ljeto...ali meni kao navijaču barce je glupo to što fabregas ionako pola sezone u prosjeku propušta zbog povreda...čemu onda toliki novac... Villa Iniesta Messi Fabregas Xavi Busquets p.s. ovako je to pep opisao prošlo ljeto...a sad su tu priče i oko A.Sancheza, tu je i Pedro...tako da veze nemam šta je ovom bjedniku roselu u glavi..
ovaj arsenal postaje prava mala juniorska ekipa barce, kad im treba igrac samo dodju u kupovinu