Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E nek ste i vi jednom u naslovu objasnili kako treba. Aferim!
@legendaa Što prije simpatizeri Barcelone moraju da skontaju da je odlaskom Messija njihova ekipa je postala srednja žalost, i ne treba se nadati previše.
Koliko je ovaj Xavi postao gadan lik od onakve igracine do ovakvog gada kojem sve zivo smeta a simuliranja njegovih igraca nikad na svakom presu glumi uvrijedenu mladu
čekaj, jel opet Real kriv?
oPeT nAm SuDiJa NiJe SvIrO PeNaL a ReAlU bI sViRo 3
Bogami,ako ovako nastave upitno je da li će se i plasirati u ligu prvaka.
ovaj Injaki u Stupčanici ne bi mogao branit
čavi podnesi ostavku dok je vrijeme, svojim fix idejama i svojim pomoćnicima doveo si Barcelonu do dna. Neće ti sudije svirat što sviraju realu, đaba se nerviraš i prenosiš nervozu na igrače, zato ostavka i ćaoooo
Jel i ovo Real sredio preko sudija hahaahhahhahahshsha
Xavi, vrijeme je.
Xavi, odstupi s funkcije molim te. Igrači gotive Xavija, navijači isto, historija kluba također...ali od simpatija se očigledno ne osvajaju 3 boda u utakmicama.
malo jaca od Neretvanca
Nisam losijeg golmana vidio! Toliko gresaka odbrane a Zuti sta su god opalili uslo! Na 3:3 svira penal za Barcu ali ga korektno ponisti dok bi to za Real ostalo al hajde. Chavi bi trebao ici!
Pa jel bio penal ?
Hahahahaha, da da ono je penal jel de 😂😂😂 Sigurno je PEREZ kriv sto vam Villarreal zabio 5ixu 😂😂
Odbrana barse ko početnici barsa postala kanta za nabijanje.
Ma sudija je opet kriv... nije trava bila pokošena fino...
Najprecjenjeniji tim na svijetu trenutno, Aston Villa bi ih zgazila ili neki tim s sredine tabele iz Engleske. Osvojili ligu jer je Real pao prosle godine, a Xavi moze bit 100x legenda kluba kao igrac ali kao trener je jos amater.
Uživanje 😁