Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ubice ih barsa
BARCA PA SVI OSTALI PO KVALITETI...NE NAVIJAM ZA NJIH ALI JE TAKO...
dobiješ ti ka.rinu moju
stavili ste samo tri grupe retardirani klicovi novinari je.bo vas ....
Come on, Chelsea! We will keep the blue flag flying high. : ))
U posljednjih 5 sezona Real je u 4 imao više sviranih penala od Barce Ove godine je opet trenutno 3-2 za Real pa se ti kladi na njih češće ćeš dobivati :D
mislim nemoj te navijači barce da se ljutite na mene što ovo pitam jer svaki put kad igram na barcu igram da če biti penala i svaki put dobijem,a evo sad čitam da če fabregas biti nominovan za oscara(uloga protiv sevilje)
HAJMO MOMCI IGRAJTE ZA PALESTINU,UNIŠTITE OVU MAFIJU ZVANU BARCELONA..
hoče li biti đabnih penala za barcu?
bože sačuvaj ko vama radi u redakciji. pa taj ne zna čak ni prepisati vijest. kakvih 6 utakmica kad je 8, to i malo dijete zna. sramota!
8 utakmica se igra, a ne 6 !