Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je vise zelja predsjednika Barcelone nego sto on to moze da tvrdi. A sta ako ne bude igrala u Primeri?
R.I. P Republika Srpska
spanija samo treba da zaprijeti da barcelona nece igrati u primeri i catalona se nece nikad odvojiti, sta ce barcelona u ligi catalone pa to bi bila sala, nijedan igrac ne bi htio igrati tu i barcelona bi se raspala.. navijaci mislim da vole vise barcelonu kao fudbalski klub, a ne kao neovisnu zemlju..
hahhahaha....hej jeste jadno vi iz rs-a.....pa jel vama jasno da vama bezz sarajeva i bez ove BiH nema opstanka vi mislite da da ste vi neko i nesto .....jos onaj degen kaze odese oni u evropsku uniju pa ne trabaju evropi divljaci i brdzani ko vi srbi...oni s brda sisli i srbima se nazivaju a srbiju ni na karti ne znaju nac.....hej kad se opanak po papuci....
BESPLATNO DAJEM 22 NAJBOLJA SISTEMA ZA KLAĐENJE KOJE SAM PRIKUPLJAO TOKOM ZADNJIH PAR GODINA. GARANTIRAM DA ĆETE MEĐU TIM SISTEMIMA NAĆI BAREM 1 ILI 2 KOJI VAM ODGOVARAJU ZA VAŠ TIP KLAĐENJA I S KOJIM MOŽETE PROFITIRATI. NETKO JE NADAREN ZA VEĆE KVOTE I IZNENAĐENJA, DRUGI PAK ZA MANJE KVOTE I ZICERE. IMA ZA SVAKOG PO NEŠTO. SVIH 22 SAM SPOJIO U WORD KOJI VAM DOSTAVLJAM PUTEM MAILA AKO UĐETE U SURADNJU SA MNOM. SAMO PROVJERITE NA MOM BLOG I JAVITE SE NA MAIL. www . organ . bloger . hr
haha cuj govori o psrtu bez politike a na stadion uabrcelonu samo kantalonske zastave dresovi barce su u bajam katalonije sve rade samo osopre spaniju u barceloni ima njmanje sporta uspjeh barcelone se nesto kroz sta se ostavrjue politicki cilj u barcelonu se ulaze iz tog razloga
Једна мала BA као слика, заљуби се у Четника. http://youtu.be/dAZZkYQOT78
http://youtu.be/UMoFg8p72lk nece ostat ni avlija..
Moj tata karo ti je mamicu a ja cu puter sestricu.Sve u svoje vreme baliću.
ja sam k.arao jednu jelenu iz ulice mihajla bjelakovića sa sokoca. kaže spusti se ona maksuz u sarajevo, samo da primi muslimanski. kaže muslimanski joj nadraži, čvrst, nema pola kile kože okolo.
Karao sam jednu malu BA iz Konjica,sama ga je uzela i stavila u BA pičić. Zafaljujem nevladinom sektoru sto nam dovlači BA putere,oni nešto trube o ljudskim pravima a ja karam BA i saljem u SA.Karo sam i jednu Nermanu iz Sa ,ala ta voli da ga prima.Kako Mile reče:\"Oj Alija šsalji puterica,Srbin kara biće poturica !\"
eto espanjolu odlicna prilika da igra ligu prvaka svake godine kao predstavnik katalonije
i mi, BiH smo se otcjepili od jugoslavije. I ako ce kataloncima biti bolje, onda im zeim da sto prije steknu nezavisnost. visca catalunya.
Dokle je doslo da jbni gradovi hoce da budu drzave. Treba im dati da se odvoje, izbaciti ih iz spanske lige i naravno po pravilu ko je god nastupio za spansku reprezentaciju ne moze nastupati za kataloniju. I cao.
Koliko primitivaca i zaostalih na jednom mjestu?! Covjek razmislja normalno i bez nacionalnih interesa jer pobogu govori samo o jednom sportskom klubu. Mjesati politicke i sportske interese jer blago receno idiotluk
kanton ima isti polozaj kao i inetitet znaci ukolko dodje u budcnosti do odvajanja eniteta,doce ido kantona ZE DO
vala im ja ne bih dao, nek igraju sami protiv sebe u svojoj nezavisnosti