Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Messi po ko zna koji put pokazao zašto je najbolji u historiji!
@tran: Barça ili Real Madrid, meni svejedno. Ali Messi je stvarno najbolji fudbaler svih vremena. Kako lik slalomi kroz odbranu. Mada, ruku na srce, falili su Chiellini i Bonucci.
Nema tog epiteta koji bi opisao tu IGRACINU! Zaista je covjek fenomen.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
VOLILI GA ILI NE AL LEO MESI NIJE S OVE PLANETE COVJEK PREKUCO FUDBAL
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa, aaaaaaa sve mi uzelaaaaa...
Nisam mogao da ne primjetim kako Pjanic pozrtvovano igra za Juve. Da nam je jedan takav u repki..
Ljudi zasto sad napadate Juve, pa kad je najvise trebalo Juve je dobio Barcu bez primljenog gola. Sinoc Juve nije imao odbrane, Chiellini povrijedjen, Rugani, Howedes, Lichtsteiner, Marchisio, Kedira, Mandzukic nije ni cudo ovom rezultatu. Pola ekipe nije igralo.
Da mi je pogledati samo jednu utakmicu u kojoj C. Ronaldo uzme loptu na pola terena, prodje 2-3 igraca odigra neki dupli pas ili sam zavrsi akciju golom rekao bih da je najbolji svih vremena. Ovo sto Messi radi je nenadjebivo. Ronaldo je gol masina, jedan od najboljih u historiji ovog sporta definitivno ali golovi koje Messi daje moze samo da sanja, sa genijalnoscu i ljepotom kojom igra carobnjak iz Argentine moze se mjeriti samo Ronaldo (Brazilac).
može i Ronaldinho
ne zna se ko je veci kontejner sehic ili begovic😂😂
jojjjjjjjjjj juventusssss majku ti jebemmmmmmmmm i italiju i fudbal http://www.t1x2.net/images/photos/71946/1283/2af4dcf17599cc37503eea35.png
Ipak Separatisti bolji danas. Nema veze. Ima drugo poluvrijeme. FINO ALLA FINE FORZA JUVE
JEBM TI MATER I TEBI I JUVENTUSU RASPALOM http://www.t1x2.net/images/photos/71946/1283/2af4dcf17599cc37503eea35.png
Medjede, miran budi. Sta si zabalio ko bijesan cuko.
Ove godine nema Dinama u CL, znaci u novoj sezoni je Quarbag kanta za nabijanje.
Suludo je porediti Messija i sa kim.
Ma Messi kad je raspolozen nema sanse da ih iko dobije , mada je falilo dosta igraca u Juventusu.
A gdje je hrvatska u kosarci???? kuuuciiiiiiiiiiiiiii hahahahhahahahahahah KIKSERUUUUUUUU
Trebace Sehicu olova da strahu salije
I u ovako raspadnutoj Barceloni, jedini igrac Juventusa koji bi imao sanse da zaigra u prvih 11 Barce je Pjanic. Ostatak Juvea je na zalost proslost.
Toliko o tvom poznavanju fudbala. Ni jedne vise.
PA JESU IGRACI JUVENTUSA SVI RETARDINI http://www.t1x2.net/images/photos/71946/1283/2af4dcf17599cc37503eea35.png
Mogli smo mi zapoceti neku firmu koja bi se zvala "Klixovci prijedlozi" ili "Klixovci pametnjaci"... Brzo bi pare zaradili zaista.
klixovci mudraci i nagasaki
messi, jednostavno nemam riječi
Cekao sam dugo da citam glupe komentare, npr " Allegri je postavio pogresno ekipu". "Ancelotti skroz slabo postavio ekipu" Amaaa sta da se procita ovdje. KLIXOVCI sve znaju, popravljati auta, fudbalski trener, Kako koji igrac treba da igra.