Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
magicni iniesta i victor valdes kojem izgleda kako godine prolaze odumiru pojedini dijelovi mozga... neshvatljivo da jedan takav klub drzi jednog takvog k.r.e.t.e.n.a na golu.
penal nad iniestom je definicija penala... vise se ovi balavci ljute od samih igraca reala!
svađaj te se vi ali chelsea je najjbolji na svijetuuu!!!!!
Ajde ba, svi pričate za Pedrov GORNJI dio tijela u offsideu, a niko ne spomene čitavog Torresa u offsideu. Ajd ba. Barceloni kad se svira penal - nikad nije bio, kad se nekom drugom timu svira - bio je itekako. Penal je bio čist ko suza, Realov igrač nije dobio crveni iako je trebao, offsidea i nije vala bilo, ali hajde, eto, neka je. Šta \'oćete ba? Greška Barcelonin offside, greška što onaj ne dobi crveni karton i na istom su i Barcelona i Real. Ajd ćao sad.
ibraaga ibraga
oduvjek sam govorio da je Valdes MADRIDISTA.. HALA MADRID
oduvjek sam govorio da je Valdes MADRIDISTA.. HALA MADRID
Sudije im pomogle i još gol dali iz ofsajda
I POSLIJE PEPA TITO
doasdni su više i oni
Redovne musterije....jos da nije bio glupi potez najglupljeg golmana...bilo bi idealno
@jeko eso ma dalabu, onaj sto je sad s ajlom, a ne zna eso bleso da je svako kreso hahaha
jeko eso? cuj jeko eso??? odakle si ti???
mensecini ide esi kao da je messi P.S. jeko taj eso? ozbiljno pitam
esu ajla pustila iz kafeza da proseta kliksom hahaha
SKONTOOOO !!! \"IGRAČE\" SE RIMUJE SA JEB..ČE :P
Barsa je mocni Real pobijedila,a lijepa Ajla moje srce osvojila. Volite se ljudi, jer zivot nije sport za navijace, nego za igrace. Znate na sta mislim hehehe