Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nasli abidala provjeravat covjek tek sa operacije, koji klocevi
U sto marki da će Abidal biti pozitivan :))) Zbog lijekova :S
Navijam za Barcelonu od malena, moglo bi se reci 20 i kusur godina. Nazalost globalizacija, mediji, Internet su donijeli i hrpu klinja koji kao eto navijaju za Barcelonu, mada fudbalsku loptu nikad u životu nogom nabili nisu. Ovdje ne mislim na virtuelnu onu na Playstationu. Mislim da cu odgledati finale, a nakon toga smanjujem volume. Muka mi je balavurdije koji su kvazi navijači, jašu po netu, svršavaju na svaku vijest o Messiju (da li je jeo lijevom rukom, koliko je puta danas kopao nos), umjesto da izadju na ulicu, uhvate se klikera, picigena i makar malo spasu djetinjistvo za lijepo sjecanje.
Čuj glupana neviđenog naziva jedan glavni grad, sa istorijom, sa tradicijom, sa dušom, DISTRIKTOM! Ti nisi dobar sekunde.
Šta ti je bolan, s kim si se ti pobratio. Jesil dobar ti, znašli šta pričaš. Pazi vamo, nemoj dva puta da ponavljam, ne volim real ni barsu, i nemoj tu da mi pričaš da je Sarajevo nečiji distrikt i slične gluposti. Sarajevo je Sarajevo i tu je tačka. Glavni grad. Centar BiH. Metropola. Kome se ne sviđa nek od.je.be. Ne treba meni neka barsa da mi kaže da Sarajevo vrijedi, nisam se borio za ovaj grad da bi mi neki balavac petnest godina posle reko da je Sarajevo počasni distrikt 11. Pazi šta pričaš, s tim stvarima se ne šali.
A zašto je to Messi sumnjivac? Kakvi krelci...
ZAŠTO JE MOJ KOMENTAR SKRIVEN ODGOVORI -ADMINISTRATORE KOGA VRIJEĐAM -VANZEMALJCE
ja budala Boze sacuvaj, cime se vi zamarate... \"MI\" mislis kao navijaci? u cemu ste vi dobri? u sjedenju kraj TVa, psovanju, kritikovanju svakog drugog kluba koji ne nosi naziv BARCELONA? budalastina... MI haha
@ Kvrcc - Ja lično za Barçu navijam još od vremena kad je Diego zemljom tj. travnjakom Camp Noua hodao, ali da ti odgovorim na ovo pitanje glede \'mi\' - Dakle, s obzirom na svu njihovu pomoć i solidarnost s nama tokom Agresije i nakon nje, s obzirom na to da su Barcelona i Sarajevo i zvanično gradovi - pobratimi (od \'96. čini mi se), da je dalje Sarajevo počasni Distrikt 11 grada tj. općine Barcelona, da u Barceloni postoji most koji se zove po Sarajevu - mislim da MI iz Sarajeva imamo itekako pravo da govorimo MI kad je u pitanju Barça. Štaš, MI s dobrim razlogom navijamo za taj klub, nismo hale od ljudi poput ovdašnjih \'madridista\' koji se ni po čemu ne mogu identificirati sa Realom već za njega navijaju samo zato što su papci i/ili šminkeri kojima imponuje to \'kraljevski\'.
a i ovi su glupi sta su uzeli provjeravati na treningu sto nisu prije utakmice pa ja ba
Kako to misliš koji mi? Ne kontam!
Ko \"mi\" hahahahahhahahah Mrzim ove nase kafanske \"sportiste\" i one \"mi\" \"nasi\" \"dobili smo ih\" kakvi bolan vi ? Pa ti si samo jedna ojebina vise koja to sve prati ispred tv ekrana. Jesil ikad bio u spaniji, ili mozda na barcinoj utakmici ?
Još su jadniji ovi levati što lajkuju. Jadno da jadnije ne može bit.
http://diariodeungrillo.files.wordpress.com/2009/07/imbecil5.jpg
Toliko težine u tome ima što si napisao da nisi svjestan. Izvrsna sposobnost zapažanja. @adison Koji bolan MI?????? p.s. deder okači sliku da vidim na šta liči biće koje je napisalo glupost neograničenih razmjera.
@adison Koliko SMO dobri? SMO?!?!? MI?!?!? Fuj. Jado jadni.
Alves 100 % pozitivan, provjerite ga ! ;)