Doveli drugog direktora
0
Barbarez napustio HSV
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko jebbe mater tom lojavom djubretu.
igrati i biti direktor to su dva razlicita pojma, na zapadu se ne postavljaju direktori na osjecaj racun patriotizma ili emocija, jer to jekarakteristika samo kod primitivnih naroda ili posljedica komunistickog totaliristickog sistema usadjena u genima nekih 11
Ma ko će vjerovati jednom po.tu.ri.ci...
BARBAREZ JE KRALJ!!! ;-)
Sergej je nasa istinska legenda.Kad odu guzonje iz Saveza i kada dodju sportisti na mjesta u reprezentaciji,bice bolje.Sve dok sjede ljudi koji nemaju veze sa sportom,nego samo kako ce namlatiti novac,nema nista od nas
SERGEJ SERGEJ SERGEJ BARBAREZZ SERGEJ BARABAREZZ SERGEJ BARBAREZ!!!!!!! UBI ZAKO.LJI DA SRBIN NE POSTOJI !!!!
mora da je bio dobar
pametno momce..sve dao za njih i nije dovoljno..e ne moze tako...
Pa nista..Nek se zamjeni sa Inckom i onako ni jedan nista ne rade.. Navijaci su DNO SVAKOG DRUSTVA, A FUZBAL JE ZABAVA ZA BUDALE.. Dok pametni prave pare, budale navijaju za njih..
Evo kod nas u Laktashima bi ga odma uzeli da se dokazuje kao trener.
raja to su svabe kod njih nema cile mile...ruku na srce barba je bio srce nase repke i inace ga cijenim kao velikog covjeka. ali kod svaba se gleda ipak rezultat, on je dosta mlad i po meni nema iskustvo da bude na takvoj poziciji...isto tako smatram da i nema iskustvo da vodi hsv ili nasu repku. On mora da pocne u malom klubu i da skuplja poene kao trener...pa tek onda moze se nadati na ovake pozicije. mi bosanci i hercegovci smo suvise subjektivni i suvise ga volimo da bi bili objektivini :)
ma ja
svaka cast sergej,kako je Hamburg prema tebi postupio,velika sramota,svaka cast......samp prati svoj put
boli te k,,, dodji i preuzmi velez da vise izbacimo ove kriminalce iz njega
Da ste mu verovali kao Srbinu bio bi selektor.