Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicne vijesti. Lulic i Kolasinac ce se oporaviti do tada.
A Irski trener se ponadao da ce se igrati pred praznim tribinama. Taman do juna ce se oporaviti i Lula i Kolasinac i Djuric. Idemo na EURO aBd
ma nema sanse do juna ,,,,,za nas je bitno da budemo srcem na terenu i da ne bude povrijedjenih ,,,al koga trenutno zanima fudbal al iskreno,,,
Fenomenalne vijesti. Lulić, Kolašinac i Krunić će se oporaviti do tada.
Extra barem nesto pozitivno u odnosu na vijesti zadnjih 10-15 dana
Optimisticno.
Fudbal je postao najsporednija sporedna stvar na svijetu
Nadam se da cu docekati
Jednom dobijem karte u svom zivotu izvuku me rezervise sve i sad otkazano ...sta reci ... :(
@Dani777 ja bih na tvom mjestu otisao pa nek se puši i korona i sve
Daj Boze
ko živ, ko mrtav
Daj Boze da se ovo zavrsi do juna
a juni nikada nije bio nas mjesec..
Opet ne bih da se hvalim, ali znao sam ovo prije tri dana. Komentar od 14-og marta(pošto vidim da me još niko ne citira): "Evo ovako, a vi me poslije citirajte. Baraž se odgađa za juni, a Evropsko prvenstvo za sljedeću godinu."
Baba Vanga
@vrhovni miš svaka cast nema sta
Dzaba se trener Irske ponadao :)
Inace, u junu se ocekuje da pandemija dostinge vrhunac, ali hajd. Oba meca su i BiH. Nikakav problem za nas iako se zna da se korona u Juznoj Koreji prosirila samo zbog jednog covjeka (patient 31).
vrhunac ce biti vec u Aprilu. ali ce se ipak morati cekati do Maja dok ne prodje 100%