Željezničar - Borac 2-2
0
Banjalučani osvojili Kup BiH
Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pitarska ljubomora je chudo,samo da Zeljo nije uzeo kup :) Idite udbasi rusite stadion na kojem igrate guzovace od kada ste osnovani. Idite Muci da vam da iz Popay-a pehar prvaka sto ste nekad osvojili. Onda kada nije bilo nista nastimano. Vas nigdje i vi nesta k\'o pametni. jade iskompleksirane. sad ce nekad i 5.6. razumijem vas,jos to boli
@ sMrdin 100% reci mi planetu gdje ste to \"vi\" prvaci, sestre ti se naka.rindzam, retardu tupi.
@ zivko josilo: najvise volim mame mrt.ve da ti se nak.a.ram i ovdje ti sestru pominjem.
@poet buraz u zabludi si,kad je srpstvo u pitanju svi mi u istu tutu pishamo,i BL i BG i NS ;) Ja cu s tobom vazda pivu popit,al brate moramo se podjelit jer ovako vishe ne ide,ziv ti meni bio. :)
TITULA NAM NE TREBA, JER BOSNA NIJE NASA DRZAVA! I SAMO BORAC BANJA LUKA, NEKA SRPSKOM ODZVANJA!!!
igrale se Delije...
PRITISLA IH TESKA TUGA ......
uzeti titulu u po sarajeva. neprocjenjivo
Malo nas je al nas ima Zeljo champion idemo po titulu a vi podstanari sa koseva crknite kada budete imali svoj stadion tad se javite,haj iznajmicemo vam ga ko Olimpiku ali odmah pare nema vise dzemdo ti cuna vam duzni ste i bogu i narodu.........
Seljo , seljo to je moj tim ... Volim te seljo grhhh jooj seljo kad Sam je scigal u Buchacity a jos cuo da ima Seljo brat komunalija ihhhhh dze mi je kraj bio seljo, seljo to je moj tim:)))) Zeno dedera nam skuvaj onu pitu od exera evo sace dupla cuna nasem SELJI !!!!
ovo je bratstvo i jedinstvo zelji kao muslimanima titula zasluzena,borcu kup zasluzeno kao srbima a kao hrvatima titula u kosarci sirokom zasluzeno,samo mi zao sarajeva nezasluzeno su ispali smrc nemogu pisat vise suze mi naviru od bola i radosti hahahahaha
jedino pozitivno u svemu tome je sto se banjalucani raduju osvajanju kupa bih ;)
potpisujem brate
Treba zakljucati ovo komentarisanje komentarom da je Borac zasluzeno uzeo Kup BiH a da cemo mi ako Bog da u nedelju proslaviti Titulu BiH. Pregrst je djece koja su zatrovana nacionalizmom ovde...Sto dijaspore sto lokalnih papaka. Pozdrav normalnoj raji !
Buraz ja ne podrzavam rukovodstvo ovo bi Sasa Matic vidioda je nastimana tekma njima kup nama titula itd.A ovi supci sto psuju Haseta i Dzildu rahmetli to su misevi iza monitora i jadovi postujem oboicu,i da ti kazem ja sam Zeljovac pravi i volio bi da i Sarajevo ode u evropu skupa sa Zeljom a ne neki Zrinjski ili Siroki.