Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha...neka neka...kako ga sjajni totti ko kojekakvu kujcu posuta hahaha :D
@@Mux hahahaha...znas jelde reci da je piqueov gol bio iz offsidea....a sto onda ne spomenes Militov iz prve utakmice....taj je bio iz DUBOKOG offsidea...ako ces vec pricati o offside-ima pricaj realno...a ne tako...tudje cemo greske spomenuti a nase cemo presutjeti...jadno.. :S
Sinoc Inter ni u kom smislu nije prikazao kukavicku igru, iako se finale igralo na Rominom stadionu. Ovo je odgovor onoj glupoj predsjednici Rome za njene izjave, ovo je samar Romi jer se u direktnom susretu, na njenom terenu, u jednoj utakmici, pokazalo ko je bolja ekipa. Ovo je velika sramota za Tottija, sta god da je Balloteli napravio za ovo nema izgovora. Totti je veliki igrac sa malim fitiljom. Za vas seljake koji dajete komentare tipa \"crncuga\", \"cimpanza\" , nemam rijeci.
nek ga je opalio i jest baloteli krkan
Totti vatteno Forza Lazio
Barcu su razmontirali u proste faktore... a drugu tekmu je normalno da se brane nakon sjajnog rezultata i crvenog kojeg nije bilo... i Piqeovog gola iz offsidea... Inter igra odlicno!
Ovo je pravi kapiten, pravi vodja... Ovo je samo mogao raditi ROY KEANE! Svaka mu cast. Nek je opalio ovu cipanzu. Gledao sam utakmicu, i zakljucio... ne postoji jednija i odvratnija ekipa od Intera. Vidjeli ste kako su izbacili Barcu??? Sinoc su Romu isto tako izbacili... Opstrukcijom, izlezavanjem, provociranjem... Fuj kako su jadni!
Uvijek je bio prepotentno govno.. Svakako se slazem sa ovim gore postovima vezano za Del Piera, Raula.. Jos ubacite tu i Maldinija, Zanettija.. To su pravi kapiteni..
tako treba...neka se vrati u zemlju majmuna odakle je i dosao
seljacina... Kosto je Romu titule jer je prvenstvo za njega zavrseno
e nek si ga totti udario svaka ti čast ko da si mene pitao.Ovaj baloteli nema poštavanja ni prema kome
Seljak, kad je vidio del piera ili raula da tako nesto urade ccc
ma totti je obicni papak, ustvari on je obicni papcic
koji ste vi bolesnici...najjaci je ovaj kreten koji kaze da nema predrasuda prema \"odvratnoj crncugi\"..fuj cigani. Gospoda se poznaju i kad gube...
meni je totti tito i mislim da je jedan od najjačih karaktera u Serie A. naravno da svakome u jednom trenutku pukne film, pogotovo kada protivnička ekipa igra prljavo i surovo. pa šta je radio materazzi cijelu utakmicu. za onakve startove i kreveljenja je trebao dobiti crveni.