Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
WOW, bas je bio strasan gest , kako je samo mogao :O Pocesao se frajer, uvrijedio je sveeeeeeeee. Joj gluposti...
KAKO SU SAMO OVI MEDIJI POGANI. ZNAČI AKO BI VAM NEKOLIKO DESETINA NAVIJAČA SA TRIBINA PSOVALO SVE OD A DO Ž, TE VI REAGOVALI, MEDIJI BI NAPRAVILI SLIKU DA STE VI USTVARI PROVOKATOR, POGAN I NEGATIVAC U SVEMU TOME, E MA.MU VAM ODVRATNU NOVINARSKU.
Joj gluposti nidje vezee,nije uopste pokazivao navijacima!!Glupi ste,ocigledno mediji samoo zele da pisu lose o njemu,pa sta god on da uradi okarakterisu kao los potez!!!
@autor Jel ti otac ikad jajca počešo, a majka mu rekla jao što si vulgaran Hećime. Natakarim te na mog hećima!
koliko je inter smijesan tim pokazuje to sto je ovaj igrac igrao za njih a po gradu nosio dres acm,ili sto neko ne baci dres juventusa ili bayerna??to se samo moze u comedy timovima
Malo se zahebo Balo največi mangupi u Milanu navijaju za Inter tako da nebi navečer zaglavljivao po klubovima da sam na njegovom mjestu
@SA&ZG STa je Hercegovanac, opet prosla ona baka ispred kafeza i nije ti bacila kikiriki.
@SAvsZG ali ja se ipak u SA osjecam ljepse :-) cudno da posjecujes ovu stranicu ako SA drzis za zaostalu sredinu
ovo koda je piso neko be ku_ca, pa havjanu kad igras 90 usafunja se to moars malo namjestit, pocesat.
ON JE KONDOM OD COVJEKAAAAAAAA
ma ovo je za doživotne suspenzije,fakat užas
to uvrijeda covjek coha jaja
@SAvsZG ne rise
Ballotelli može biti dobar ili loš momak, pametan ili glup ali da posjeti Sarajevo i Zagreb složio bi se s mojim konstatacijama. A moje su konstatacije sljedeće: Zagreb je moderna srednjeeuropska urbana sredina koja je u zadnjih deset godina prerasla iz velegrada u milijunsku metropolu. Sa svojim sedam muzeja, 12 kina i West Gate City Centrom te standardom koji nadilazi EU prosjek poželjno je mjesto za život, provod i posjetu. S druge strane Sarajevo je selo sastavljeno od mahala tipa Bentbaša i Pofalići, grad seljačkog mentaliteta došljaka iz Sandžaka i grad u kojem nema muzeja. Grad u kojem je čak svaka 10 osoba s dužom bradom (da ne kažem kako se te osobe zovu) i grad u kojem još uvijek vlada primitivno patrijarhalno razmišljanje. Istina, bez uvrede ikome.
skandal godine
http://protest.ba/v2/poziv-na-akciju-ko-ne-smije/