Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je usmjerio.20% od energije prema kurcenju i zajebanciji, mogao je do sada biti top 10 napadac. Ali to su te godine, ja sam zajeban, kurcim se. Cuj trenirati, koji qrac, ti da mi kazes... e u tom fazonu je on. A momak je sa 17 godina igrao u INTER-u. Qrac bi ga tada Mourinho ubacivao da nije bio talenat.
Jedna obicna klada ^^
...cistokrvni Italijan...
kakvog menadzera ovaj kloc ima bas mu zavidim pa coek bi i od mene napravio fudbalsku zvijezdu... 😄😄😄😄
slažem se!!! ne znam kako ga uspiju prodati ikako, kao da niko nema oči i da kupuju mačku u vreći.
pa za te stvari sluzi menadzer 😃😃😃 momak ni kriv ni duzan zaradio milione a nigdje nista nije pokazao osim svoji gluposti naravno 😃😃😃😃
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U liverpulu 1,a u milanu 30 golova... Balonja,pokazi da nisi zaboravio davati golove..
Veliki profesionalac
propo ko tonže..