Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I opet si krampa. Da nema javašluka koji stvaraš van terena (a koji godi idiotima 21. stoljeća), ne bi te niko ni spominjao. Seljačino.
u liverpulu ti ne daju da pucas penale kao nikada prije
Ovo je idalan primjer kako s*** talenat ili Božji dar za koji bi neki ginuli samo da ga imaju ,isto kao i Adriano prije 10-ak godina...da se uozbilji vrhunski igrač ovako pad u zaborav uskoro,,,
Garavi stvore
Što bi Demba Ba rek'o : Ne volim kad me upoređuju sa Balotelijem, on pije i puši, a ja se molim Bogu 5 puta dnevno.
Ovaj je precijenjen do bola...kada mu vidim bahato ponasanje na terenu odmah bi kanal prebacio..opet mu sve najbolje zelim;)
Dzaba trcis kad si blentav u glavu
Zato i ne dajes golove, previse trcis.
dobra roba u Engleskoj hahaha
i ne promasujes kao nikad prije
samo ti nastavi trcat i kad protrcis kroz karijeru baci se u modele ili izdaj parfem i pricaj da si slavan,da te svi vole PPPPPPPPPPUUUUUUUUUUUU OLOSUUUUUUUUU.klasican primjer nekoga ko ima srece u zivotu
pa jesl došao da trčiš ili da zabijaš golove..
TI SI DOBAR ZA ATLETIKE I TO NA DUGE STAZE