Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadasve simpatican i jako zanimljiv lik...daleko mu kuca od moje bila!
Baloteli lud ko struja
on je bas znao da je to berluskonijeva kamera :D i napao je direktno silvija jer ga mrzi ahahaha bem ti novinare da ih ko uzima zaozbiljno svijet bi davno zaratio
Baloteli...šteta je kamere razbijati, uzmi svoju pa lomi, a za ovo bih ti ja lemno kaznu da si vala još toliki :)
Nisam ja
njega gomora voli on je njen član,to je isto kao da ti ispadne 20 feninga iz džepa
BERLUSKONI ĆE DAT' DA SE OTRUJE CRNČUGA! Koliko su pravi rasisti ''egzotika'' u SAD najbolje se vidi ako se obrati pažnja na smrtne kazne u Americi. U Apelacionom sudu Sjedinjenih Američkih Država(U.S. Court of Appeals) koji potvrđuje smrtne kazne sjede sudije bijelci, one stare bijele američke vucibatine(živi fosili), ljudi koji imaju preko 70 godina a čiji su djedovi jahajući konja i svirajući usnu harmoniku pravili međe od Texasa do Sjeverne Dakote. I molim vas da bi razumili situaciju donošenja potvrde na smrtnu kaznu jednom Crnčugi, zamislite samo kako se osjeća taj jedan sudija bijelac koji ima npr. 75 godina kada dobije da potpiše kaznu za pogubljenje Crnčuge; konkretno slučaj koji se desi prošle godine kada su dvojica Crnčuga; Hoze Montano(22) i Merseles Piter(20) silovali bjelkinju(16 god.) silovanje bjelkinje je trajaloviše od 2 sata u Ričmondu u saveznoj američkoj državi Arizona?
baloteli na sve nacine pokusava da bude u centru paznje, ponekad zaista dijeluje ocajno...
Nije to problem sa pažnjom, nego sa životinjskim genima.
jebat ce mu berlusconi majku...
ima on i sestru nju guzi onaj obafemi martins...nedavno sam gledao slike kada ih je neki paparazzo uhvatio ispred nekog nocnog kluba kako mu pusi ***...
Pun mi je k.urac ovog igrača više , treba mu zabraniti igrati fudbal dok ne nauči da se ponaša normalno ,nije ti ovo Afrika buraz mrš dole sa svojim čipanzama pa glumi budalu .
Pravac Hollywood...
majmune mrs iz Serie A.