Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je Džeko odigrao kao juce Balo, Mancini ,novinari i navijaci bi ga objesili na sred Manchestera
Super, svojom velicanstvenom igrom i tim incidentom je zaslužio startnu postavui iusljeecoj utakmici
lagano pocinje raspad man.c. pod mancinijevim vodstvom.. na pocetku sezone su mi bili simpaticni i navijao sam za njih zbog dzeke,ali sad bi volio da united osvoji i pokaze da se sve novcem ne moze kupiti. Manciniju zelim da sto prije napusti man a dzeki da postane glavni igrac kluba,sto realno u ovom trenutku i jeste!
Eto odakle darvinova teorija, fakat tip majmun ipo (mjesavina cimpanze i gorille). Dok mu je mozak poput bika brizonje.
Sve je ociglednije - Jose Mourinho po zavrsetku ove sezone dolazi da smijeni Mancinija u Cityju. Tako je i u Interu bilo.
MANCINI TREBA BITI SELEKTOR FUDBALSKE REPREZENTACIJE INDIJE JER TOLIKO ZNA O FUDBALU
Dokle će ovaj mancinijev šišač genitalne frizure da pravi probleme-Ma to treba odmah dati na branje pamuka na plantaži,pa nek se tamo ku.rči pod fijucima biča.
baloteli jeste los ali nas edin je jos gori zato ne prdite bezze ..
mancini samo kukua igramo 3 tekme sedmicno pa nek dodje u bosansku ligu i nek igra jednom sedmicno
Poslje onakve sugave utakmice protiv Sportinga, niko od navijaca Citya se ne kaje sto Dzeko nije bio u prvih 11.. Mada je Balotelli igro jos gore nego Edin protiv Sportinga juce.
United osvaja titulu,Mancini dobija nogu a Dzeko ponovo u prvoj
Ekipa Citiya vec duze vremena lici na raspustenu bandu.
polako, ali sigurno mancini gubi kontrolu
Navijac sam Bayerna i protivnik sam ovakvih umjetnickih klubova ali ako vrec spominjete veliku cetvorku, pa i Chelsea je umjetnicki klub koliko i City. Otkako je Rus dosao Chelsea je postao 10 puta popularniji i vjerovatno trosi 100 puta vise nego prije. City nije uvijek bio umjetnicki klub, njegovi navijaci su radnicka klasa grada Manchestera i uvijek su bili vjerni klubu, i kada je bio los. A to sto sada mnogi navijaju za njega to je druga prica, Ja od djetinjstva navijam za Bayern ( i to tek kad je Elber presao) i uvijek cu. Nema veze kojeg igraca City ili Chelsea da kupe. Nema veze cak ni kad je nas Dzeko u pitanju..
RASPAD SISTEMA
ja zvjezda i g.o.v.a.n.a
uzak tunel