Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha sto dzekson ima srece.. otjeran je tevez sad ako i balo ode hahahaha
zasto uvijek on??
Mislim da berač pamuka treba da kifeli iz premiershipa.
ehhh lahko je to reci,ali ko ce takvu budalu.pa takve ni mama ne voli........,steta jos jedan uz KOKETA ciji je zivot unisten,hehehehhee
Šta zar nema više banana u Engleskoj?
U pravu je čovjek... 1.Koliko je Pepe trebo dobiti suspenzije što je messiu stao na ruku namjerno... 2. Koliko je onaj Tejlor trebo dobiti kada je slomio nogu Eduardu.... Nevjerovatno....Po meni ovo nije namjerno bilo..eto kucajte na YT i vidite....
Ma nije ga on nagazio nego je ovaj glavu postavio tamo namjerno da mu sudije mogu namjestiti....
Bio je to klasični pokušaj ubistva. Ondje je i policija morala reagovati. Ne znam kako jad od agenta ima obraza da progovori, a još su gori novinari koji mu daju prostor.
,trebao bi sazrijeti kao osoba,...kod njega izgleda pubertet traje do 30.e,a do tad je previse rizicno ceksti da mali stasa.
Baloteli majmune tebi je mjesto tamo gdje su i ostali majmuni: U dzungli!!!
U reziji najjaceg evropskog menadzera, Mina Raiole, mladi Balotelli je vec polako poceo da priprema teren za odlazak u Milan, tim za koji navija od djetinjstva i sasvim sigurno njegovu sljedecu destinaciju. Ostaje samo pitanje vremena.
Pa majmune jedan, covjeka je kopackom nagazio po glavi i to namjerno. Ja bi da mu se sudi za pokusaj ubistva a ovi se cude da ce ga suspendovat. Majmunima kao sto je on je mjesto u zooloskom vrtu a ne na fudbalskom terenu. Ovo majmun, je u kontekstu njegovog kretenskog ponasanja a ne na bilo kakav rasisticki nacin.
idi ko ti brani ...
idi glupane, idi!
Status Ballotelija ne facebook-u: \" Život mi je otišao dođavola. \"
ovaj momak nije za ulice, on je za zatvora
Njega i mancinija zajedno spakovat za italiju..... u paketu ;-))).