"Pospano i bezvoljno zaigravanje"
0
Balotelli: Nisam imao iPad na klupi
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nemojte ga napadati samo je malo surfao na netu da vidi posljednje novosti o Dzeki
ajde sto ga dzeko uci igrati fudbal nego i da obuce prsluk..haha..legenda
Ne razumijem svu prasinu oko ovog tipa. Kad se zadnji put pisalo o njegovoim golovima??? Di Natale - dokazana igracina, Pazzini - puni mreze gdje god da je igrao, od Atalante do Intera, Gilardino - i takav kakav jest je bolji od balotelija - isto vazi i za cassana - sve bolji i prije svega pouzdaniji igrači od njeg, plus sam zaboravio bar jos dva... Tako ce i u City-u Ipad i na klupu ili tribine...
brate, kako bi tebe Sir Alex doveo u red. kad je onog vandala Ferdinanda i Roy Keanea dovodio u red, ovoga bi par puta izfenirao i gotova prica.
momak zna igrati lopte, ali to nije razlog da igra u cityu ili za repku italije kada ne zna da se ponasa, svako malo se neko zali na njega, udarile mu pare u glavu pa se kofrci........nabij to nogom ima dzeko,tevez :D
Jedan od najtalentovanijih igraca, steta sto Italija ne moze racunati na njega. Bilo bi lijepo da se neki trener njemu posveti da ga malo dovede u red strasan je on napadac.
Moze biti zvijer, jedan od najboljih na svijetu samo da prestane raditi gluposti.
srecom nije nosio strelice za pikado xD
joj gazde sto fura...boli njega za bilo cim :D :D
pa valjda iPOOOOD a ne ipad, sumnjam da je tablju noso sa sobom
sunce li ti žarko
Gorila u reprezentaciji Italije.