Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba njega dobro naderat pa bi on bio miran ko buba, nije on osjetio batine u tome je problem..
Ma budala...docepala se miliona pa ga razgulise!!
Uglješa ,naj luđi fudbaler na svijetu!!! Magnet za kartone raznih boja.
Tačno je "naj luđi" :)
ma naj luđi lik fkt :D
Treba ga vratiti odakle je i dosao...
nigga ja ti ne bi ostao duzan i to sa kamtom bi ti naplatio.
Najnovije vijesti, LIVE streamovi, izvjestaji sa utakmica, kolumne, ankete i jos mnogo zanimljivosti, samo na: https://www.facebook.com/NogometnaEuropa
haj one budalastine i djetinjarije koje je radio da privuce paznju inekako mogu proci al ovo je bas preseravanje..da hoce naici na nekog ludjeg,al valjda i on zna s kim smije..
Neke stvari od ovog su simpatične a nekad baš pretjera. Uvijek udari onog ko mu neće vratit. Što nije udario Ibrahimovića, Džeku, Kompanija.... Ibrahimović bi ga slomio tako da mu nikad više ne bi naumpalo više nikada.
mozda covjek nije primio mjesecni dohodak pa je rrazumljivo nervozan.hajde,malo ga cusno a ovaj odmah zakukao.......
nebi ja reko da je to bilo koljeno ^^ vec ona treca noga :D Bog dao, pa ima ga mashalah
Dajte ga sa Ibrahimovićem ili ga pošaljite kod Gattusa u Švicu ! Ovakav je i Rooney bio ...
I sta sad?? Hoce li se sad neko oglasiti povodom rasizma, zar ovo nije rasizam??? Ja koliko vidim da je udario "bjelca" i zar se ovo nece okarektizovati kao rasizam, kad njemu i slicnim bace bananu svi blebecu o rasizmu, a sad??? STOP RASIZMU!!!
Jadno od Balotelija, sto ibrahimovic ovako nesto ne pokusa samo primjer a ima h jos vise, kao u divljini prvo namirise da moze pa napada, svaki dan po jednu dobro samarcinu treba ovom klosarcicu
Crnje su rođeni beraci pamuka! Evo vidite sta se desava kada osjete pare, bahati su do bola, a ovaj mu je trebao pljusnuti jednu koru od banane preko te ruzne crne njupalice!
sta je sa ovim magarcom vise
Ovo treba vratiti na granu sa koje je sisao.
Njemu i Ibrahimovicu nije mjesto s ljudima :D
mislio sam da ovih nasilnih ublehasa ima samo kod nas :D