Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha cuj Gerrard... prejako :D
Joj jesam prno !!!!!!!!!!!!!
sad ce Barton na zimski raspust... a kad dodje...
ko ga j.e.b.e. kad se ne zna ponasat,treba malo da se spusti na zemljicu.
ma bolje ga zatvoriti u staju sa magarcima,jer je on jedna MAGARCINA neukrocena, sta li vide u njemu kao igracu nikad mi nece biti jasno
imal gdje da ce dzeko zavrsiti u centralnom...da se grupno okladimo..pa kad dodje da mu u basementu sacekushu napravimo...drotu gurnemo cvaju da ga hapsi i eto para...mislim da je ovo prava stvar za e-kupon..grupno kladjenje..
fudbalski pariz hilton s tim da je fudbala sve manje
Za dibrim konjem se prasina dize.
Glupii ste,pustitee ga vise na miruu!Balotelli!!!
Ja da sam Suarez stavio bih na sebe 5000 funti i ne bi platio 40KM prekoracenje brzine i zavrsio u zatvoru koji dan :-)
neko mu se posro na glavu...brico ga osiso a neko mu se posro u poso...
nemoj tako, to su nasa cokoladna braca :)
poklon kvota 9 !!! treba kredit dignut i gurnut na ovo...po mogucnosti odletit do UK i isprovocirat ga maximalno :))) zivi bili pa vidili
evo iznenađena sam, hahahah :D šta drugo očekivati od '' fudbalera '' koji zarađuje na showbiz-u, a ne za ono za šta i treba da služi, ali eto Bože moj, izgleda da je u ovom svijetu sve moguće, sve naopako..