Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LJAKSE NIJE ISUS RASIRIO MORE, NEGO MOJSIJE! KAD HOCES DA ISPADNE DUHOVIT, BAR NAUCI OSNOVNE STVARI PRIJE!
Feštali ?
Halo j,e,bo vas Hrvatski i Bosanski. Jeste li vi malo zaostali. Ovo je nogomet a ne visa knjizevnost. J,eb,e mi se i za pravopis i za ostalo dok god ne prave sr,an,j,a kao nas Mandzukic, ostalo im je oprosteno jer smo valjda dosad svi skontali da ne znaju ni svoje ime napisati. Sto se tice feste. Sta ce Farsa, cim nisu dobili penal ne mogu ni dalje proci.
Da nisi toliki panglu, skonto bi da je mail sprdnja, ko sto si i ti sprdnja od covjeka :)! Kapiras, ne ;)? Inace karam ti zenu redovno ;), nije ti se pofalila sa novim tangicama sto sam joj zadnji tjedan kupio :)?
Hahaha isto Nova Godina na Gorici :)
[email protected] (na fb odmah te se nadje, mada mene libo racku) hvala ti sto si me kategorisao kao "pnaglu" to nista ne znaci glupane. karas li sta razabu? slabo jele ;) ja ne bi opravdavao i da su napisali "derneciti" nije profesionalno, da su napisali "zabavljati" od ove prepirke ne bi bilo nista, a tebi svako dobro mladicu.
To je malo sprdnje na tvoj racun, al si ti toliki pnaglu, da ne kontas u slengu jara ;) , kontashh baaa :)!? Kad je jezik sluzbeni hrvatski, zasto ne bi bio dopusten i hrvatski zargon! Prema tome ne laprdaj brko ;)! A sad idem feštati na krvacki nacin ;)!
Dobra batre
jao cuj ti njih ko lafo nerazumiji rijec festa hgahahhahaha joj pa imal sta gore od bosnjackog nacionalizma.a ne smeta vam lahko koje je se na silu provuklo u bosanski jezik.pa do jucer ste pricali srpskohrvatski jezik a sad vam kao smeta festa koja je normalna.sta trebalo je napisat party?jel bi vam se to svidilo
Balo ce je guzit jos par mjeseci i noga, bas zbog toga je je*eni kralj
ja od ove plavke nista vidio nisam
Ti nesta pricas a nazivas Krvatski, provociras, zajedljiv si, zao si. Nikome ne smeta hrvatski jezik, upitanju je sleng ili zargon koji se koristi u drugoj drzavi, u Hrvatskoj, kontas nepismeni i ti i ovi sto ti lajkaju. Znas kad ce u Hrvatskoj neko za skvadru napisat raja, nikad! I ne treba, o slengu govorimo ne o jeziku koji ja prvi uvazavam i naravno da mi nesmeta kad idem na njihove portale.
dobra ova Fanny Nequesha jbte i SIDU bih joj oprostio, k'o med je...
Ovoj bi plavusi rasiro noge ko Isus more
MOLIM BEZ GLUPIH KOMENTARA LEV*Ti JEDNi
Aj ne laprdaj, fol ti tamo ne smeta krvatski, a ovdje ti ko smeta! U Bosni i Hercegovini, sluzbeno se govori krvacki, crpcki, i bosanski, i predmet na Filozofskom fakultetu u Sarajevu (ne u Zagrebu), zove se Knjizevnost Bosanskog-srpskog i hrvatskoj jezika, a ne Bosanskog! Prema tome ne laprdaj! Ne mogu ovih seronja sto prate sve krvacke siteove a ovdje im ko fol smetaju krvatizmi!