Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2 majmuna
Dzeko jarane izvini ali molim Boga da City izgubi u sledećoj utakmici, a samim tim i titulu... Jedino tako bi otišla oba ova majmunčića sa naslovne strane...
Jebi oba majmuna twitter/balkanmafia
idite italiano gowna :D http://adf.ly/7eLt9
pa za razliku od Džeke, Baloteli se bori za sebe, svadja ujeda pokriva medijski prostor......sve da bi igrao... hajde majke vam kad je Džeko gdje u medijima rekao da želi uopste da IGRA?? očigledno je sasvim da je njemu do FUDBALA...i jedva čeka kad prestane igrati fudbal da se posveti ganjati Sarajevske fufice :-)
http://www.powerplaymanager.com/r305072 probajte ovu igru- odlična je
baloteli je menadžer manciniju...kad ti kažem.
gledati kako jed(B)u man. ut. na terenu bilo je neprocjenljivo:)))
@555 ne seri
Manchester United nek vam bude primjer kako se trebaju igraci i trener ponasati,vi ste jedan NEsportski kolektiv svi skupa.FUJ
Uredu doktore
Je l\' na kraju uslijedio sex pomirenja?
Bolim me Q i za Mančinija i balavog Balotelija i za Mančester Siti
@Šaban Također je sraman tvoj stepen nepismenosti. Mislim da ti je puno pametnije da poradiš na tome, pusti se ti dva žabara..
vi samo cekate da sensto zgrijesi blaoteli il mancicni da objavite isti srbski mediji kad je nesto vezano za rat
Ne zna se ko je ludzi od ove dvojice.
Ne želim umanjivati igračke kvalite Balotelija ali njegovo ponašanje je krajnje nekorektno . Nemogu da vjerujem koliko mu dopušta Mančini , zaista sramno ponašanje za jednog profesijonalca .