Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko jedini imao aparat pa ih on slikao, zato ga nema
Dzeko nije rekAo Amri da izlazi, brisite vijest!
Nikad ne cujemo da je Messi u nocnom klubu...nije ni cudo sto je najbolji igrac svih vremena
\"svoje igrace\" To velika masa ljudi ima svoje personalne igrace, a ja jedva kraj s krajem spajam... et, na sta sam spao :(
dok on izlazi u amru ulazi. sponzorusu amru deru na redaljku u beogradu. najvise po splavovima.
pravi onaj seljakluk neskolovanih fudbalera.
Najnovija vijest Klix-a Amra Sillajdžić uspjesna bh manekenka i djevojka naseg dijamanta Edina Dzeke na plazi oralno zadovoljavala Marija Blotellija,inace Dzekinog suigraca u engleskom prvoligasu!
Uzivo prenosi vecerasnjih utakmica... TIP DANA...NOVOSTI... GOLOVi... 4fudbal .com
Zasto je ovo vijest??
dje vi ovdje vidite dzeku, sumnjam da bi se i uklopio u ovo društvo ,mozda bi sa seyom boyem ,hahahahahahahaha
dzeko opet bio na klupi, a nece covjeka pa nece
sve camuge na slikama nigdje Dijamanta
Na slikama nema ni svih ostalih imenovani igraca( cityja ,evertona ...).Kako to ne komentarisete? Imam osjecaj da ima jedna grupa \"Dzekomrzaca\" koji samo cekaju da pisu negativno o nasem DZEKI a ustvari nisu ni svjesni da ustvari mrze sve oko`sebe pa i samog sebe. DZEKO majstore i ljudino ti si IDOL nacije i cijela je BOSNA uz tebe.
Dzeko je papučar
NIJE DZEKO IMAO APARAT KRETENU,VEC GA JE PROFESOR BALOTELI OSTAVIO DA CUVA VOZNI PARK DOK ONI UZIVAJU,JER AKO GA POVEDE SA SOBOM OBRUKACE DRUZINU
...Dzeki izgleda kratak lanac :) Amra ga nije stavila na sajlu :)))
Supljak... nigdje Dzeke na slikama... Amra mu je uvela zabranu izlazaka... a cuo sam i zabranu davanja golovaaaa...