Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek ispod 100 kg je gowno
Burek ispod 2 kile je predjelo
A da đe ti je laaaaaaaaanac? Kakaf si ti pazarac?
Znajte da vas lazu i prepadaju kada kazu da znaju za koga ste glasali. NE DAJTE SE UPLASITI! UZIMAJU VAM BUDUCNOST. UZIMAJU VAM DJECU! UZIMAJU VAM ZDRAVLJE! UZIMAJU VAM DOSTOJANSTVO! OTPOR!
jer masa je mama 😂
hebo čovjeka ako nije trocifren
Može li neko reći Robiju da smanji burek i ćevape dok je u Sarajevu? Ako ovako nastavi imaćemo najdebljeg trenera reprezentacija u ligi nacija, ako već nije najdeblji?! :)
Sta bi tek bilo da je imao burek i cevape?
Prošli petak sam bio u džamiji na džumi i nakon obavljenog namaza i dovljenja osjetio sam neku toplinu u tijelu i tu večer se desilo čudo i želim da to podijelim s vama. Naime kada sam zaspao po moju dušu je došao Džibrail i odveo je u Mekku. Tamo me neka svjetlost iznad Kabe odvela u svemir do Allahovog prijestolja. Allah nije bio tog trenutka tu, ali jeste bio Muhammed a.s. koji mi je rekao da mi Bošnjaci treba da glasamo za SDA da sačuvamo naš din i iman.
HAHAHHAHAHHAHAHHA
hahahhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Njegova masa je 100 kg.
Korektno, tezina je u kilopondima.
Sta je to za covjeka od 192-3 cm.
@gdjica_zlica Znači ti voliš mišićave muškarce, dobro, da znamo :)
1.89 m (6 ft 2 in) je njegova visina
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Strasno!!!