Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je nacionalistima gledati u ovakve fotografije i u ovakve prizore...sigurno se osjećaju neispunjeno s koje god strane dolazili...
Reci ti meni,kakav ti je ovo nik ???Da ne aludiras na Muslimane,Hrvate i Srbe u BIH?
HEHE, ovaj nick mi je nametnut, i nažalost ne mogu, zbog klixovih pravila, mjenjati više nick...na početku to nisam činio, a nisam ni do sada, ali bi se moglo tako shvatiti (naravno da ne generalizujem jer i sam imam prijatelja bošnjaka, srba i hrvata, a sam ne pripadam ni jednoj od tih nacionalnosti, aludiram samo na otpad tih naroda, na one ljude koji normalnim ljudima u ostatku svijeta stvaraju pogrešnu sliku o ovoj zemlji i ovim narodima u globalu, a nažalost takvih otpada je sve više i više, to nisu ljudi zato ih i nazivam otpadima jer mrze sve što je drugačije i zbog njih i njihovog rastućeg broja ova zemlja sve više propada a i sami taj narod je osuđen na propast, neimaštinu i zaostalost dok god bude takav....sorry zbog toga što se uvijek esijski izražavam, ali takav sam i lijep pozdrav :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zna se ko je babo, u sredini ekipice :))
,,babo"...E jesi seljak!!!Pa majku ti tvoju,druzi se malo za pravim ljudima,emancipuj se :))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
OOoooooooooOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooo Edin Džekooooooooooo
Bio Srbin Hrvat Musliman,,kao i na slici divices se i ostaviti ljepi comentaric,,a sada imas ove druge mnogobrojnije cetalje ustase balije,,,,jebiga to je mraka ne otesana....
Sastali se bosanac, srbin i crnogorac u jednoj ekipi i dosli da se druze sa navijacima. Nastavi vic
Kažu navijači "haj nam nešto otpjevajte", a njih trojica u glas "mujooo kujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee konja po mjesecuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu"
ovaj krstas do podne mrzi sebe a od podne cijeli svijet, pa evo majku mu jel ti makar Kolarov dobar ? Ivanovic, Zigic, Stankovic, Vidic mozda i Ljajic :P ma imal bilo ko da je tebi dobar ?
kad srbi prenose utakmicu pa govore Džeka
Gdje su majice"Srbija do Tokija"??
Papiiii
Druga fotka Dzeko papir, premda fin decko.
Dok Džeko potpisuje lopte,daje najbitnije golove za svoj klub,guzi najbolje ribe po Engleskoj papci sa Balkana prde i krste,tumače ko je i šta je,hoćel u džennet il džehennem.
A ti si kao realan i uvlacis se u dupe...Pa lepo!!!
De promjeni nik zastario je .I fali ti ij da bi normalno razgovarao.I ti se stidiš bosanskog porjekla huljo.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Bosanski dijamant !
Drkas li na njega?
Nisam pedercina ko ti..Taj problem mi rijesava tvoja stara :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dz. kvari imidz ekipici nema "rukave".
Srbin,Bosanac i Crnogorac...JA VICA :))))))))))))))
Povraca ti se fasisto a?
Ma jok islamska ekstremisto :)))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PAPE ODLAZI !