Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ovi iz "redakcije" kontaju u pm šta ćemo sad.... Bale prešao, Kardašianke ni na mapi, Bajberčića još zajebaju zbog onog s Isusom pa nema ni njega Deen više nikom nije interesantan... Ne preostaje vam ništa drugo nego da sami napravite kakvo njesra pa pišete o tome
Naložit će Rizzu Ružu da snimi novi singl.
meth uvijek imaju asa u rukavu, a to su bosnjaci, srbi i hrvati. Postavis kakvu vijest da je neki srbin napao bosnjak prije 7 godina i da je sad taj njemu rekao da ce mu vratit i to je to ;) minimalno 250 komentara
ma idi u pizdu materinu dojadio si i Bogu i narodu
Jasta ce.
Tottenham u srcu, Real na računu... Koliko j li je Ibrahimović dječačkih snova ostvariooo? ... Ajax, Juve, Milan, Inter, Barca, PSG. A tek Anelka! Sumnjam da bi znao nabrjat đe je sve igrao.
pare lude pareee
nema veze sa temom al šta ću kad moram , kad nas ima smotanih i zatucanih :D , NA PREDSTOJEĆEM POPISU BUDI BOŠNJAK , ( nipošto Bosanac , Musliman itd ) , svaki Bošnjak koji se izjasni kao Bosanac il Musliman neka zna da je unazadio Bošnjački narod a samim tim i sebe pa ćemo nedaj Bože postati manjina u sopstvenoj državi ;)
j...es ti turske serije i sapunice sta je ovo...
Za ovih 100 miliona mogli su kupiti tri ekstra igraca,ali njima on ne treba zbog svoje fudbalske vjestine, nego je ovo sve biznis,oni ce ove pare vratiti i zaraditi jos jedno 50 miliona(prodaja dresova, reklame sponzoski ugovori itd). Biznis samo biznis, ljubav prema igri je davno nestala.
ja kont'o da ce iz totenhema u betlehem kad ode on u real... eee
Bale: Tottenham će zauvijek ostati u mom srcu, ali pare koje mi nudi RM su prevelike da bih ista razmisljao...
Bale konacno saznao da je sam sebi tata... The End of Španska sapunica :D
Ostat u duši ? Pa jado ideš zbog para Budi kao Gerrard ili Messi da do kraja ostaješ uz jedan klub
sto uze bas mesija mesi uzima pare pogledaj totija nit rezultata nit para pa opet ostaje u klubu
Care, pogledaj ti koliko Totti pod stare dane zarađuje. Ovo što broji, je koliko njemu svaki trenutak legne u padže. Dok ja ovo napisah njemu 150€ ka'nu. http://www.salary-money.com/francesco-totti-salary-euro-458000.php#.UiRCmH-k7gU
Eto Baaale u real,da Zabali rolanda
Ti sine, si jedna prodana čka. Hvala klincu da si otišao više, jer ne zna se je li gore čitati o tebi ili vrsti graha koju Džeko pojede za ručak.
hebo i njega i dzeku, neda nam klix nista zanimljivo da citamo...
Neka, mojne tako. Ipak je najbitnije da znamo da Ana voli da hekla i čita Bajke braće Grimm. Međutim Selma uživa u šetanju po Vilsonovim i gledanju Farme. Zajedničko im je što se nadaju da će dostići Husnetin uspjeh u izborima za miss.
I našeg :)