Metro saznaje
0

Bale smije otići iz Tottenhama za 40-ak miliona funti

Totalsport
Gareth Bale (Foto: AFP)
Gareth Bale (Foto: AFP)
Stigne li ponuda u visini od 40-ak miliona funti, a engleski mediji špekuliraju s takvom brojkom vezanom uz Manchester City, Tottenham će dopustiti Garethu Baleu da ostvari transfer među "građane".

Preciznije, javlja Metro, popričat će s velškim krilnim nogometašem i upitati ga je li to transfer kojem se nadao. Isti izvor, pozivajući se na ljude u klubu s White Hart Lanea, tvrdi da je politika koju provodi menadžer "spursa" Harry Redknapp otvorenog i iskrenog tipa. Stigne li ponuda, nastavlja se, Redknapp i Bale će sjesti za isti stol i popričati o njoj.

Poznato je da se Bale nada igranju u Ligi prvaka i sljedeće sezone, što u dresu londonskog kluba čiji je član neće imati priliku. Inter, Real Madrid i Manchester United, zajedno se sa Cityjem spominju u kontekstu Baleove moguće buduće destinacije. City, klub neograničena budžeta, skupocjenu bi investiciju sebi lako mogao priuštiti.

Redknapp je do sada ustrajao u izjavama da nema namjere prodajom zvijezda u timu oslabljivati sastav koji vodi. U nastavku njegovih takvih rečenica spominjala su se uvijek imena dvojice, Garetha Balea i Luke Modrića. No, znano je i da je Redknapp jedan od najboljih menadžera u engleskom Premiershipu, a Tottenhamu bi 40-ak miliona funti itekako dobro došlo.