Argentinac nije najbolji na svijetu
22
Bale: Ronaldo je kompletniji igrač od Messija
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realovac, ti i svako ko kaze da je ronaldo kompletniji fudbaler od messia, fudbal gleda na nivou jednog balavca. ronaldo je kompletniji po bicepsima, tricepsima, kvadricepsima i ostalim terminima bitnim za teretane, a po pregledu igre, viziji, lucidnosti i drugim parametrima koji se ne vide golim okom i koji nešto znace u nogomoetu, ronaldo nije ni do koljena messiu.
@realno Po tvom ispade da sam ronaldo igra, ostalih 10 igrača u njegovom timu nema potrebe da igraju. Ronaldo protiv svih, dakle nije Real Madrid nego Ronaldo Madrid :P
ja opet 2 komada. a nemam ništa. ni desnu, ni brzinu, ni udarac glavom... ni odraz... a 300 komada... hm...
ronaldo proklinje dan kad je majka rodila messija,a vi gospodo razmislite zasto
Sad ce ovdje barcelonini balavi navijaci kritikovat i Balea i Ronalda. Klanjaju se Messiu isto ko da im je on kara.o mat.er pa ga brane.
Djeco, JA sam najveci zivuci strucnjak za fudbal, elektrotehniku i kompjutere. Prema mojoj procjeni Ronaldo je bolji igrac. Messi je sitan i okretan i zna predriblati i sebe i sve oko sebe. Jednostavno svojom nespretnoscu zbuni protivnika. Efikasniji je od Ronalda samo zato sto igra u Barsi a njihova ekipa je najuigranija. Tacka. Nema vise potrebe da se ista kaze na ovu temu. Admin, zakljucaj komentare. Lpmentari - ZDRAO!
rec da je messi dobar samo zato sto je u barseloni, i da nije igro u nekom drugom klubu, je ista glupost kao reci da je ferguson los trener jer je vec vise od 25 godina u manchester unitedu, i da nije osvoijo trofej sa nekom drugom ekipom (zaboravite ono u skotskoj, nije to mjerodavno)
http://scsport.ba/vijest/50576 za ove ''managere''sto pricaju iniesta xavi ne bi messi-a bilo pogledajte vecinu lopti uzme messi van 16 i onda se obrusi na odbranu osramoti 4-5 igraca i ko od sale da gol...
Čuj neandertalca,ima čeljust ko pračovjek.Još reci da oduvjek navijaš za real.MRZIM ULIZICE
Izbori se Ronaldo itekako za slobodne udarce i penale, tacno proracuna gdje i u kojoj situaciji ce pasti i valjati se po terenu dok ne nadobije !
samo retard može reć da je messi bolji od cr7, ponavljam samo retard
Samo mu pertle vire iz Cristininog šupka.
ga Mesiju
ko je uopste bale da prica o messiju ?
Ronaldu da nije Ozila ,i di marije, i penala bruka.
j..o te ronaldo . ako odeš u real nežeš dugo čekat da mu ga p....iš
fakat vi sto toliko pisete da narod bude realan budite realni ronaldo i messi su jedan uz drugog ali messi je ipak korak ispred pa covjek poskida sve moguce rekorde i vi kazete iniesta xavi sto ih ne poskida villa ili pedro i oni igraju sa xavijem i iniestom ronaldo eto sam na terenu ronaldo postize vise golova iz penala manje iz igre iz slobodnih je i messi poceo postizati golove dok ronaldo daje sve manje i manje daleko od tog da je ronaldo los igrac on je predobar ali mu fali ono nesto cime nas onaj mali ostavlja bez daha