Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj 17 miliona eura za sjedenje na klupi ... Pu
ee ovo se zove uhljebljavanje, BiH politicari na aparatima 🤣
Pametan klemponja... lezi ljebu da te jedem
Pravilno.
Ovo je neka svemirska ravnoteža, klub koji je spreman pljunuti svoje najbolje igrače čim ugledaju na tržištu nešto mlađe, klub koji ne poštuje svoje legende i ne zaslužuje drugačiji odnos. Uostalom, Real i nije klub, to je grupa veoma dobrih plaćenika.
Šega mi kad ovako pljuju po Realu.Za sve sto je ili nije uradio bolje reci nagradjen je sa "mizernih"17 miliona godisnje.Ali ako se on za cetiri pet godina nije potrudio nauciti bar malo jezika,i kad bi sabrali sve imao je povreda toliko kao da je jednu citavu sezonu presjedio,zatim razno razni ispadi,ne znam kako ima obraza traziti jos para sa ovakvom igrom i ostati.Jad nista drugo.Da je recimo u Napoliju umjesto u Realu,ne bi ih ni stigao potrositi.
Iskali ste, eto vam ga!
Kaže se vozit golf...
@Rilkan Ahahahahahahahahahahahaha, svaka čast!
Koja budala ti produži ugovor, taj ti treba i platiti.
Ko ti dade ugovor svaka mu cast
haha koje je ovo smece
Cifut ostaje cifut.
Hebo oca propalog, palicu i natjerat samo
Pošalji perezu onu palicu sto si od mene kupio 😂
Odlicno ovo sumira svu besmisao tih ugovora koji potpisuju fudbaleri.. Obicni sportisti, ne bi smjeli toliko placeni... Nerealno..
Nisu oni krivi. Investicije su krive. Klub ima jake ugovore sa velikim firmama i to utice na ugovor igraca, a posebno igraca koji su neka vrsta Show Business-a. Znaci, svako uzima svoj dio kolaca. Iza toga se krije moc kupnje obicno radnika. Sve sto se vise kupuju markirane stvari, oni sa tim imaju vecu mugucnost da investiraju u marketing. I tu se krug zatvara.