Delegacija Hajduka pred utakmicu
0
Balakov: Susret dvije ekipe koje znaju igrati fudbal
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek bude prava fešta na Grbavici dva prijateljska kluba.Žao mi je što sutra neću biti tamo.Pozdrav dragom Sarajevu,navijač Hajduka.
Dobrodosli Splicani,sikter hercegovci!ZELJO SAMPION!
cuj PETERICA!!! ccccc... jel sarajevo gdje je nekad bilo???? ili...?
Na Grbavicu Splicani su dobro dosli i navijat ce se fer i korektno 100 %...Uzivajte u pripremljenoj koreografiji i hiljadama dlanova i grla koji ce doci i zajedno sa voljenim klubom proslaviti njegov rodjendan....UVIJEK UZ TEBE I TI TO DOBRO ZNAJ,TEBE PRATIM JA ZA TEBE NAVIJAM,ZBOG TEBE DANE NOCI NE SPAVAM,CITAV ZIVOT SVOJ TEBI CU DA DAM....:)
Splicani su dobra raja najvise slice Sarajlijama po mentalitetu zbog toga su uvijek dobro došli
NEK PONESU MALO VUNE IZ SPLITA DA SE JUG NAPUSHI.PODERI IH HAJDUCE ZA NAS PITARE.POZDRAV DALMACIJI.
pročitajte blog o nogometu na području bivše jugoslavije.. puno zanimljivih priča o velikim utakmicama, sjajnim igračima , punim tribinama , velikim europskim rezultatima , namještanjima , poništenim utakmicama i prvenstvima... dođite , čitajte i komentirajte na http://exyunogomet.blogspot.com/
Kada noc prekrije olimpiski grad .............pozz iz splita
DOBRO DOSLI SPLICANI !!!!!
Sasa,nadam se da ces i ti biti tamo
ako cemo se lagati tako je
Boško Buha sjeme ti se pogano zatrlo.Fuj spodobo ljudska,tko te okoti takva.
da hoce neka bomba sutra na grbavicu past\'a..da izginu i jedni i drugi....
SVI SMO MI AL DINO...Al dino izdrzi!!Budi jak :(
Peterica Hajdukovih igrača... jel se piše PETERICA? :P
Oj, Zagoro, lijepa li si Slavonijo, zlatna ti si Herceg-Bosno srce ponosno Dalmacijo, more moje Jedna duša a nas dvoje Pozdrav Liko, Velebita diko
Bosna i Dalacija dva dijela istog srca!