Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bakire bolje bi ti bilo da se ti prihvatis svog posla ko sto su i fudbaler
ima se vremena cestitat fudbalerima koji djabalama igraju za repku, a vlade jos nemamo koja pobra svu lovu iz drzavne kase.
Kod nas u SRPSKOJ najomiljenija pesma je ,,da te nije Alija,,.
da je docekat taj dan kada ce narod cestitati bakiru i ostalim glavonjama u predsjednistvu na necemu dobrom sto su uradili za narod BiH
Da te nijeee Bakireeeeee
jel misliis da on ne bi zelio da imamo himnu..kad bi predlozio tekst trava je zelena ovi bi rekli muslimanska..drzava nam je nedefinisana a stranci samo govore kad se 3naroda dogovore umjesto da nametnu kao ranije..bez tog nema dogovora zadugo
Cista pollitizacija nogometa. Vide se njegove zle namjere..
Bakire nisi ti selktor imas ti preca posla. Kamo srece da i mi tebe imamo za sta pohvaliti.
Koji karakterpa covjece uradi nesto da i BiH bar malo postane respektabilna drzava,a ne da nas zbog takvih gaze na svakom polju.Uradi nesto da se nikad vise ne ponovi da 20.000 navijaca zajednop sa igracima ljubomorno i potisteno slusaju himnu bez teksta dok se sa druge strane ori Marseljeza.To uradi pa salji cestitke,mislim da bi to mnogima bilo vaznije nego prazne rijeci podrske propalih BiH politicara.
je cestitao zmajevima al mediji ga bojkotuju...najbolje imati 2drzave kad jedna zijani imas rezervnu...to mile legendo
pravi lider a nije otisao u Pariz da se slika kao neki
Tukac pise cestitke a ima posla za poluditi ... ili je mozda je bolje pretresati nogomet a drzava nek stoji ... Nece nikuda!!!!!
Šta ovaj sere! Bolje bi mu bilo da se bavi svojim poslom, pa da mi njemu možemo čestitati....
A je li se srbija plasirala u baraž?
@neko iz mase Tako to radi Pape sa svojim Zmajevima! Papak jedan očekivao sam da češ se izvinuti na bljuvotine koje si govorio protiv Papeta, ali ti si još jednom pokazao da si dno dna od čovjeka! Tup+primitivan+nekulturan=neko iz mase!!!!!
Svaka čast predsjedniče.
Pozdravljaju i tebe Niksic i Lagumdzija. Maxuz selam iz Pariza. BTW ima\'s sta oko tog vijeca ministara?