Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zlatan je ziva legenda. fali nam jedan borben igrac kao sto je on bio...
Steta, odlican igrac kojeg su povrede obiljezile,nesto ala Hergrivs.
Bajramović je potpuno u pravu. Bitno da je Bošnjakistan izgubio, a sad 2 ili 6 golova, nije bitno. Mada, bolje je 6 nego 2, što jest, jest. :)
Janez, Kengur, Estonija, Poljska, 5, Argentina,7,8,9...
Hajd da se svi zajedno naj.eb.em.o mamare ovom nepismenom wesleyu, za kojeg cemo hipotetski pretpostaviti da je iz Hercegovine. Pa idi u hrvatsku ili srbiju seljacino nepismena, sta ces ovdje. Eee da mi je naletiti na cesti na ovakvog jednog..uhh
Bijedniče jedan ja imam državu reci mi gdje je tvoja ti je nemaš pa navijaš za drugu kako sramotno žalosno i ponižavajuće a tu nešto lupetaš majmune jedan.
Hi hi hi hi...baš je svejedno...hi hi hi.
Zlatane zlatni sine bosanski!!!
Nama ne fali igraca vec pameti u svim segmentima
moja reaakcija na utakmicu http://www.youtube.com/w atch?feature=player_detailpa ge&v=ee925OTFBCA#t=13s
svejedno al u ku.R.cu
bilo bi svejedno da smo napadali pa iz kontri primili 15 komada, katastrofa je sto mi nismo znali sta da radimo i sluzili smo kao ekipa za povecavanje gol razlike da ne kazem kao vreca za mlacenje
dobra ona kosarka hahahahahahahahaha
Koliko je završilo? 6:2 a to mi je jasno prvi set, a drugi....
HRABROST I SNAGU smo pokazali \'90ih kad je oruz.je bilo na vasim stranama ali smo se borili k\'o lavovi za SVOJU ZEMLJU i SVOJ NAROD. Dok Bos.a.n.ska KRV tece kroz nase VENE mi POSTOJIMO> MI ZIVIMO I NADZIVIT CEMO I vas sakicu pocatholichenih komsija iz shck.u.tori.an.u..sa. Lako je protiv jedva zive TK, i CG bi nju pobjedila! Diva je igrala sa 1 deckom manje pola utakmice protiv SVJETSKE ekipe. Vidicemo vas na EP protiv pravih ekipa. Drizim ti palceve da dobijes Portugal!
meni je stvarno zao sto smo izgubili sinoc ali bar smo izgubili od boljeg protivnika. a to sto mi je jos zalije je cinjenica da bilo kakva vijest moze izbjeci komentare na vjerskoj ili nacionalnoj osnovi. razocaravajuce je to da ne mozete preci tu barijeru ljudskog uma, da u svakoj vijesti trazite nesto za sto bi okacili neku predrasudu ili izljev mrznje prema drugom. ovakvi komentari su odraz naseg drustva i to je bolesno. onaj poraz od sinoc ne boli ni sekundu u poredjenju sa spoznajom kakvo nam je drustvo. a sad slobodno drvljem i kamenjem po meni
Imas ime k\'o cuko moje kone! JADO..... Dovoljno smo svjesni svog identiteta, svoje historije, svog BOS.n.i.a.c.k.o/g imena (btw B-o-s-a-n-a-c je u skoro svim jezicima B.O- S.N.I.A.K, BOSS. N.I.A.CO, itd.). Sto ga ti porices njega ne pravi nista manje ZIVIM! LJUBAV za nasu zemlju je DO NEBA. OD RODJENJA PA DO GROBA!! Vjerni smo svojoj zemlji majci UVIJEK, a ne kao vi fuje (fuj uje)!