Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Forma je prolazna, klasa je vječna! ROĐENI 🔴🔴🔴
@mjera Velež je prolazan, a klasa je vječna. Forza Vrapčići 🐥
U mene komsija sa 60 godina izgleda stariji od Bajevica.
This is Dušan "Princ sa Neretve" Bajević. 352 games played for FK Velez 37 games played for Yugoslavia Won 4 league titles as manager for AEK Athens Won 4 league titles as manager for Olympiacos Won 5 Greek Cup titles Yugoslav Cup winner with FK Velez.
Za zlobnike i neznalice: https://www.transfermarkt.com/dusan-bajevic/profil/trainer/1154
Ne znam koji su mu trenerski uspjesi?
@naftalin Ne znam sta hoces s ovim pitanjem da kazes. Uspjeh je da budes popularan da budes u Cevljanovicima, a ne u Atini
Pitam koje trenerske uspjehe ima. Nisam upoznat i nije grijeh pitati. Nije ovo super talent show
Ciru Blazevica neghje "izgubise"
@gooUser1569599272, nestao je negdje u Kolindinom supku.
Naprijed Duško,al samo pod svoju šapu stavi savez i igrače
...mensechini nece ovaj dochekat baraz
Kad ga niko neće onda hoće kod nas...ispušena muštikla...pihh
Stvarno mislite da ce nesto moci da promjeni. Ovo je takticki potez Begica i ostalih uhljupa da se iskupe. Prodje li baraz - bit ce evo mi smo vam ga dali mi znamo, izgubi li sve ce na Bajevica svalit’ narod ce ga popljuvati, on ce otici a ostali uhljupi ponovo ostati. A i Dusko vala ne kontam da se uhvatio sa njima u kolo. Ko zna mozda i on malo da hajruje.
Sretno!
Forza Velez Rođeni zauvek
sretno omladinca ;D nek bude na hajr ahahahha tuga
Bolji covjek a veci, iskusniji fudbalski znalac se u ovako vaznom trenutku po bosansko-hercegovacki fudbal nije mogao naci. Ako je, sa fondom igraca kojima BiH raspolaze, moguce naci put koji vodi na EP, Dusan Bajevic ce upravo tim putem. Respektabilan, karakteran, motivator cvrste ruke, princ i u svojim 70-im. Cestitke na izboru. Idemo, Bosno!
Bajević je najtrofejniji selektor BiH u historiji.
4 league titles (AEK Athens) - 4 league titles (Olympiacos) - 5 Greek Cup - 1 Yugoslav Cup
pristo sigurno da mu zavežu ruke...
nemamo mi tim!!! i ne moze se napraviti tim za 6 mjeseci!
Ridjobrki izgleda stariji od Bajevića, a 20ak godina mladji :D