Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta što je otkazao Vranješ, hendikep.
Treba biti realan i reci da imamo limitiranu reprezentaciju i osim Dzeke i Pjanica nemamo igraca koji su viša europsa klasa.Svi ostali su polovni igraci osrednjih ili drugoligaških klubova i nedostatak kvaliteta se može samo nadoknaditi fanatičnom borbom.Ako Bajevic uspije u tome i imamo neke sanse,nisam optimista jer i on je veliki gospodin i ne zna oštro jalijaški kako treba sa ovim našim govedima ali mu želim svu srecu
Bio je odlican igrac...mada ga se prilicno slabo sjecam. Poslije tog je bio dosta dobar trener. Jedan period covjek nije aktivan. Ali mora mu se priznati korektan odnos prema BiH i Velezu. Inteligentan i kulturan covjek, gospodin nam za promjeno moze samo koristiti....i mislim da mu treba dati podrsku.
IDEMOOO ZMAJEVII